STALENDEURINHUIS

Binnendeur van staal

 

Stalen producten zijn in moderne en industriële inrichtingen niet meer weg te denken. We zien staal vooral terug in binnendeuren, uiteenlopend van schuifdeuren tot scharnierdeuren. Maar waarom kiest men voor een binnendeur van staal? U komt er achter in deze blog!

Stalen binnendeur

WAAROM EEN BINNENDEUR VAN STAAL?

Een stalen deur is tijdloos en origineel, een échte blikvanger in uw interieur. Of u nu houdt van een stoer en robuust interieur of een verfijnd en klassiek interieur, een stalen deur past overal. Een stalen deur is vooral kenmerkend aan de hoeveelheid glas dat in de deur verwerkt is. Dit zorgt voor veel lichtinval en een ruimtelijk gevoel.

SOORTEN STAAL DEUREN

Stalendeurinhuis heeft een divers aanbod aan deuren. De verschillende van de deuren lichten we hieronder toe. 

Stalen scharnierdeur

Een stalen scharnierdeur is een slanke deur die voornamelijk wordt gebruikt om een kamer en suite effect te creëren. Maar ook een “normale” deur valt onder de scharnierdeur.  

Stalen taatsdeur

Een taatsdeur draait om de verticale as. In tegenstelling tot een scharnierdeur kan de taatsdeur beide kanten op draaien. Dit komt doordat de as zich op 1/5 of 2/5 van de breedte van de deur bevindt, afhankelijk van uw ruimte en voorkeur.

Stalen schuifdeur

Een schuifdeur is een ideale oplossing om een afgesloten kamer te maken binnen in een grotere kamer. Onze schuifdeuren zijn verkrijgbaar met verschillende railsystemen, waardoor er altijd een optie is die past binnen uw interieur.

Binnendeur van staal

OP MAAT GEMAAKTE STALEN DEUREN

Onze stalen deuren worden altijd op maat gemaakt. Zo heeft u gegarandeerd een unieke deur in uw interieur waarmee u kunt pronken. Om de op maak gemaakte deur te produceren, komen we allereerst bij u langs om uw wensen en de opties te bespreken. Hierbij kunt u aangeven wat voor soort binnendeur u graag wilt, welk handvat u wilt en of u doorkijkend glas of liever alleen lichtdoorlatend glas met privacy wilt.

stalendeuren op kantoor

BINNENDEUR VAN STAAL BIJ STALENDEURINHUIS NABIJ BREDA

Wilt u uw interieur voorzien van een mooi pronkstuk en net dat beetje extra geven? Kies dan voor een binnendeur van staal van Stalendeurinhuis! U bent van harte welke in onze showroom in Oosterhout, nabij Breda. Onze specialisten staan u graag te woord en denken graag met u mee over de mogelijkheden!

Heeft u liever een stalen pui of wilt u het staal ook in andere producten in uw interieur verwerken? Geen enkel probleem! Onze specialisten kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Stalen deuren door uw hele huis

De mogelijkheden met stalen deuren zijn eindeloos. Ze staan niet alleen prachtig in uw woonkamer, maar door uw hele huis! In de slaapkamer, badkamer, hal of het toilet, wij kunnen door uw hele huis heen stalen deuren plaatsen! Benieuwd wat voor moois wij allemaal al gemaakt hebben? Neem dan eens een kijkje in onze galerij. Voor persoonlijk advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een adviesgesprek.