STALENDEURINHUIS

Stalen deuren, dé interieurtrend van 2022

 

We kunnen weer uitkijken naar de interieurtrends in 2022. Het afgelopen jaar is het ongetwijfeld de meeste van jullie al opgevallen: in veel interieurs kwam de stalen deur voorbij. Stalen deuren met een industriële look waren erg populair, maar blijft dat in 2022 ook zo? Stalendeurinhuis vertelt u graag meer over de trends van het komende jaar!

 

1.    Stijlvol én praktisch

We zien dat gemak steeds hoger op het lijstje komt te staan als het gaat om interieur. Daar is de stalen schuifdeur de perfecte type deur voor. Stijlvol, maar toch praktisch. Stalendeurinhuis werkt met een hangend deur systeem. Zo blijft de vloer intact en raakt hij ook niet beschadigd.

 

2.    Witte stalen deuren

Momenteel is zwart dé kleur. Zwarte scharnieren, zwarte sloten en zwarte klinken: alles wat je ziet is zwart. In 2022 zal wit vaker terrein gaan winnen en verschijnen de witte stalen deuren in steeds meer huiskamers. Een witte deur is niet alleen mooi, maar zorgt ook voor een fris, licht en ruimtelijk effect.

 

3.    Organische vlakverdeling

Naast de kleur en het type stalen deur, is ook de vakverdeling erg belangrijk. Het kan de deur maken of breken. In 2022 verwachten wij dat ronde en organische vakverdelingen populair gaan worden. Ronde vormen zorgen voor een dynamisch effect. De uitstraling van de deur wordt uniek en dat is wat veel mensen willen in hun interieur.

De voordelen van een stalen deur in uw interieur

Het is duidelijk: ook in 2022 blijft de stalen deur ongekend populair. Dat komt niet alleen doordat het trendy is, een stalen deur heeft ook veel voordelen:

 

  • Ten eerste zijn stalen deuren erg makkelijk te onderhouden. De stalen deuren van Stalendeurinhuis zijn zo goed als onderhoudsvrij. Het enige wat u hoeft te doen, is de deuren stofvrij te houden. Dit kunt u het beste doen met een microvezel doek.

 

  • Een stalen deur zorgt voor een klassieke uitstraling in een modern jasje. Dat maakt het makkelijker om uw huis verder af te stylen. We kunnen wel stellen dat een stalen deur vrijwel in ieder huis tot zijn recht komt.

 

  • Wilt u meer licht in uw kamer? Overweeg dan zeker een stalen deur. Een stalen deur met glas creëert erg veel licht. Door het glasgebruik kun je de kamer verder doorkijken, wat een ruimtelijk gevoel geeft.
stalen taatsdeur Breda

Stalendeurinhuis vervult uw wensen

Wilt ook mee gaan met de trends van 2022? Neem dan contact op met Stalendeurinhuis. Wij kunnen voor u de perfecte stalen deur op maat leveren. Wij kijken graag samen met u naar een passend ontwerp dat geschikt is voor uw interieur.

Offerte aanvragen

Stalen deuren door uw hele huis

De mogelijkheden met stalen deuren zijn eindeloos. Ze staan niet alleen prachtig in uw woonkamer, maar door uw hele huis! In de slaapkamer, badkamer, hal of het toilet, wij kunnen door uw hele huis heen stalen deuren plaatsen! Benieuwd wat voor moois wij allemaal al gemaakt hebben? Neem dan eens een kijkje in onze galerij. Voor persoonlijk advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een adviesgesprek.