Stalen deuren hoeven niet altijd zwart te zijn! In de meeste gevallen is de stalen deur in vrijwel iedere kleur te coaten. Hierdoor kunt u uw stalen deur nóg beter afstemmen op de rest van het interieur. In deze blog vertellen wij u meer over stalen deuren in verschillende kleuren.

Witte stalen deuren

Stalen deuren in het wit zien we steeds meer terugkomen. Witte stalen deuren passen perfect in een licht interieur, zoals een Scandinavisch interieur. Witte stalen deuren brengen rust en licht in de woning. Wilt u een witte stalen deur in uw interieur? Wij maken deze op maat voor u en maken deze vervolgens wit door middel van een witte ‘poeder coating’. Op deze manier blijft de witte kleur tot in een eeuwigheid zitten en kunt u optimaal genieten van uw witte stalen deur.

stalen-deuren-in-verschillende-kleuren

Bronzen en koperen stalen deuren

Brons en koper zijn dé kleuren van dit seizoen. De kleuren stralen warmte, luxe en elegantie uit en zorgen voor de perfecte finishing touch aan uw interieur. Een bronzen of koperen stalen deur staat bijvoorbeeld prachtig bij zwarte of bruine meubels. De bronzen of koperen kleur wordt op de stalen deur gespoten door een sterke poeder coating. Hierdoor blijft de kleur decennialang zitten op uw stalen deur zonder enige problemen. Bent u benieuwd of een bronzen of koperen stalen deur past in uw interieur? Neem dan vrijblijvend contact op voor een persoonlijk advies op maat. Wij kijken graag met u mee.

Stalen deuren in het grijs of antraciet

Ook stalen deuren in het grijs of antraciet zien wij steeds meer. Deze kleuren hebben een onwijze opmars in de interieurwereld gemaakt in het afgelopen jaar en bieden een perfecte uitkomst als u zwart net iets te hard vindt staan in uw interieur. Antracieten of grijze deuren staan erg goed in een industrieel interieur, maar passen ook perfect in een licht en rustig interieur. Grijs en antraciet zijn bovendien beide kleuren die opvallende kleuraccenten beter tot hun recht laten komen.

Stalen deuren in overige kleuren

Wilt u toch nét iets anders dan anderen of een exacte kleur toepassen op uw stalen deur? Wij kunnen vrijwel alle kleuren toepassen op uw op maat gemaakte stalen deur. U kunt het zo gek niet bedenken; groen, blauw of candyroze, wij kunnen het voor u maken!

Offerte aanvragen

Stalen deuren door uw hele huis

De mogelijkheden met stalen deuren zijn eindeloos. Ze staan niet alleen prachtig in uw woonkamer, maar door uw hele huis! In de slaapkamer, badkamer, hal of het toilet, wij kunnen door uw hele huis heen stalen deuren plaatsen! Benieuwd wat voor moois wij allemaal al gemaakt hebben? Neem dan eens een kijkje in onze galerij. Voor persoonlijk advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een adviesgesprek.