STALENDEURINHUIS

STALEN SCHARNIERDEUR BREDA

 

Wilt u een stalen scharnierdeur in huis? Dan bent u bij Stalendeurinhuis in Oosterhout, vlakbij Breda, aan het goede adres! Al onze stalen deuren worden met de hand op maat gemaakt. Een stalen deur in huis is een echte blikvanger. Stoer, robuust en toch verfijnd! Een ander voordeel: u behoudt de ruimte en lichtinval.

Hieronder vindt u meer informatie over de stalen scharnierdeur.

stalen scharnierdeur breda

WAT IS EEN STALEN SCHARNIERDEUR?

Een stalen scharnierdeur is een slanke stalen deur met een kenmerkend scharnierpunt. Door een stalen constructie komt de deur tot stand. De slanke profielen en veiligheidsglas zorgen voor meer licht en geven een bijzondere stijl aan de ruimte.

WERKING STALEN SCHARNIERDEUR

Een scharnierdeur werkt, zoals de naam het al zegt, doormiddel van scharnieren. De deur opent net als een normale deur. De scharnieren worden gemonteerd met zeskant bouten, dat geeft een stoer uiterlijk. Een stalen scharnierdeur kan zowel in grote als wat kleinere ruimtes gemonteerd worden. Alles wordt met een speciaal scharnierprofiel geplaatst. Het lijkt daardoor alsof de deur zweeft. De deur opent en sluit u aan één kant van de ruimte.

Stalen scharnierdeuren - op maat gemaakt

VEILIGHEIDSGLAS

Het glas dat we gebruiken voor een stalen scharnierdeur is veiligheidsglas. Veiligheidsglas wordt ook wel letselwerende beglazing genoemd. Wanneer het glas breekt blijven de glasscherven aan de folie vastzitten. Zo zorgt het ervoor dat er geen scherpe glasscherven ontstaan en dat er niemand gewond kan raken. Ook kunt u kiezen of het glas transparant moet zijn of dat het alleen licht moet doorlaten. Lichtdoorlatend glas is ideaal voor vergaderruimtes wanneer u het lintinval wilt behouden, maar wel de nodige privacy wilt creëren.

STALENDEURINHUIS NABIJ BREDA

Wilt u meer weten over onze stalen scharnierdeuren? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Oosterhout, nabij Breda. Laat ons weten wat uw wensen zijn en we bekijken graag alle mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Stalen deuren door uw hele huis

De mogelijkheden met stalen deuren zijn eindeloos. Ze staan niet alleen prachtig in uw woonkamer, maar door uw hele huis! In de slaapkamer, badkamer, hal of het toilet, wij kunnen door uw hele huis heen stalen deuren plaatsen! Benieuwd wat voor moois wij allemaal al gemaakt hebben? Neem dan eens een kijkje in onze galerij. Voor persoonlijk advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een adviesgesprek.