STALENDEURINHUIS

STALEN TAATSDEUR BREDA

 

Een mooie eyecatcher in uw huis? Stalendeurinhuis is gespecialiseerd in het maken van stalen taatsdeuren. Al onze deuren worden met de hand gemaakt. De showroom van Stalendeurinhuis is gelegen in Oosterhout, nabij Breda.

Hieronder vindt u meer informatie over de stalen taatsdeur.

stalen taatsdeur Breda

WAT IS EEN STALEN TAATSDEUR?

 

Een stalen taatsdeur is een erg praktische variant. De deur kan beide kanten op geduwd worden en sluit automatisch. De stalen taatsdeur kan ook op 90 graden open blijven staan. Een verschil met de stalen scharnierdeur is dat de scharnierpunten van de stalen taatsdeur niet in de muur, maar op de vloer en in het plafond liggen. De stalen taatsdeur is in principe geschikt voor alle soorten huizen.

 

WERKING STALEN TAATSDEUR

De stalen taatsdeur is door middel van een hydraulisch mechanisme zelfsluitend. De deur valt automatisch open in een 90 graden stand. Omdat de taatsdeur naar beide kanten opengaat, kan de deur een draai maken van 180 graden. De snelheid van het laten sluiten van de deur kan ingesteld worden door het gebruik van twee stelschroeven en een zogenoemde ‘softclose’.

 

Stalen taatsdeur - op maat gemaakt

VEILIGHEIDSGLAS

Voor een stalen taatsdeur maken wij gebruik van veiligheidsglas. Een ander woord dat wij hiervoor gebruiken is letselwerende beglazing. Veiligheidsglas zorgt ervoor dat er niemand gewond kan raken door scherpe glasscherven. Als het veiligheidsglas breekt, blijven de scherven namelijk aan de folie vastplakken. U kunt ervoor kiezen of het glas compleet transparant moet zijn of alleen lichtdoorlatend. Een goede plek om lichtdoorlatend glas te plaatsen is bijvoorbeeld in vergaderruimtes. Dit zorgt voor een frisse ruimte, maar biedt wel privacy.

 

Stalen taatsdeur - op maat gemaakt

STALENDEURINHUIS NABIJ BREDA

Bent u enthousiast over onze stalen taatsdeuren en wilt u weten wat er bij u thuis mogelijk is? Neem gerust contact met ons op! Liever de mogelijkheden in het echt bekijken? U bent altijd welkom in onze showroom in Oosterhout. Hier zullen onze medewerkers samen met u naar de beste oplossing zoeken om uw huis een mooie boost te geven!

 

Offerte aanvragen

Stalen deuren door uw hele huis

De mogelijkheden met stalen deuren zijn eindeloos. Ze staan niet alleen prachtig in uw woonkamer, maar door uw hele huis! In de slaapkamer, badkamer, hal of het toilet, wij kunnen door uw hele huis heen stalen deuren plaatsen! Benieuwd wat voor moois wij allemaal al gemaakt hebben? Neem dan eens een kijkje in onze galerij. Voor persoonlijk advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een adviesgesprek.