STALENDEURINHUIS

WAT IS EEN STALEN TAATSDEUR?

Een stalen taatsdeur is de meest praktische oplossing voor uw doorgang. Een stalen taatsdeur sluit automatisch en kan naar beide kanten geopend worden. Ook kan een stalen taatsdeur op 90 graden open blijven staan. De scharnierpunten liggen anders dan bij een stalen scharnierdeur, niet in de muur maar op de vloer en in het plafond. Heeft u vloerverwarming? Geen probleem, onze stalen taatsdeuren zijn geschikt voor huizen met een vloerverwarming!

STALEN TAATSDEUR

WERKING STALEN TAATSDEUR

Een stalen taatsdeur is zelfsluitend d.m.v. een hydraulisch mechanisme. De deur valt automatisch in een 90 graden ‘open’ stand. Een taatsdeur gaat naar beide kanten open (dus 180 graden). Het mechanisme zit ingebouwd onder in de deur. De snelheid van het sluiten van de deur is instelbaar door middel van 2 stelschroeven en ‘Softclose’.

Bekijk video
Galerij taatsdeuren
Stalen taatsdeur - op maat gemaakt
Stalen taatsdeur - op maat gemaakt

STALEN TAATSDEUR

TOEPASSING

De stalen taatsdeur leent zich voor zowel grote en kleine ruimtes waarbij de doorloop groot genoeg is.

OPBOUW

Door middel van een klein voetplaatje op de vloer en een stalen pen verbinding in het plafond. Bij het plaatsen van deze deur is er geen vloerpot nodig en hoeven wij niet dieper te boren dan 20 mm om het bevestigingsplaatje te monteren. Voor een stalen taatsdeur zijn geen kozijnen nodig (zwevend principe).

Stalen taatsdeur - op maat gemaakt

Offerte aanvragen

Stalen deuren van Stalendeurinhuis

Bent u na het lezen van deze blog geïnteresseerd geraakt in een stalen deur? Of wilt u persoonlijk advies op maat? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze specialisten helpen u graag!

Offerte aanvragen