Stalendeurinhuis.nl > Stalen taatsdeur

Wat is een stalen taatdeur?

Een stalen taatsdeur is de meest praktische oplossing voor uw doorgang. Een stalen taats deur sluit automatisch en kan naar beide kanten geopend worden. Ook kan een stalen taats deur op 90 graden open blijven staan. De scharnierpunten liggen anders dan bij een stalen scharnier deur, namelijk niet in de muur, maar op de vloer en in het plafond. Heeft u vloerverwarming? Geen probleem, onze stalen taatsdeuren zijn geschikt voor huizen met een vloerverwarming.

Werking stalen taatsdeur

Is een deur ,die d.m.v een hydraulisch mechanisme, zelf sluitend is. En valt automatich in een 90 graden “open “ stand. Deze deur gaat naar beide kanten open. (dus 180 graden) Het mechanisme zit ingebouwd onder in de deur. De snelheid van het sluiten van de deur is instelbaar door middel van 2 stelschroeven en ”Softclose.”

Toepassing

Leent zich voor zowel grote en kleine ruimtes waarbij de doorloop groot genoeg is.

Opbouw

Door middel van een klein voetplaatje op de vloer en een stalen pen verbinding in het plafond.Bij het plaatsen van deze deur is er geen vloerpot nodig en hoeven wij niet dieper te boren dan 20 mm. Om het bevestigingsplaatje te monteren. Geen kozijnen nodig. (zwevend principe).

Taatsdeur werking Stalendeurinhuis