STALENDEURINHUIS

BINNENDEUR VAN STAAL

Stalen producten zijn in moderne en industriële inrichtingen niet meer weg te denken. We zien staal vooral terug in binnendeuren, uiteenlopend van scharnierdeuren en taatsdeuren tot aan scharnierdeuren. Maar waarom kiest men voor een binnendeur van staal? U komt er achter in deze blog!

  100% handgemaakt

  35 jaar ervaring

  Persoonlijk advies gratis

  Inmeten & montage gratis

  Scherp geprijsd

Handgemaakte stalen zijlichten en scharnierdeur - Stalendeurinhuis

WAAROM EEN STALEN BINNENDEUR?

Een stalen deur is tijdloos en origineel, een échte blikvanger in uw interieur. Of u nu houdt van een stoer en robuust interieur of een verfijnd en klassiek interieur, een stalen deur past overal. Een stalen deur is vooral kenmerkend aan de hoeveelheid glas dat in de deur verwerkt is. Dit zorgt voor veel lichtinval en een ruimtelijk gevoel.

Handgemaakte binnendeur van staal - Taatsdeur

SOORTEN STALEN DEUREN:

Stalendeurinhuis heeft een groot en onderscheidend aanbod aan handgemaakte stalen deuren. De verschillende deuren lichten we hieronder toe.

SCHARNIERDEUR

Een stalen scharnierdeur is een slanke deur die voornamelijk wordt gebruikt om een kamer en suite effect te creëren. Deze deuren functioneren door middel van hoogwaardige scharnieren die ideaal gebruikt kunnen worden als opdekdeur binnen een bestaand kozijn.

TAATSDEUR

Een op maat gemaakte stalen taatsdeur draait om een verticale as.
In tegenstelling tot een scharnierdeur kan de taatsdeur beide kanten opdraaien en geborgd worden op 90° vanaf gesloten stand. De deur heeft namelijk een hydraulisch systeem waardoor de deur niet alleen open gehouden kan worden, maar ook beschikt over de mogelijkheid automatisch te kunnen sluiten.

SCHUIFDEUR

Een handgemaakte stalen schuifdeur is een ideale oplossing om in gebrek aan ruimte een kamer afgesloten te maken waarbij er geen ruimte is om een deur open te zwaaien. Onze schuifdeuren zijn verkrijgbaar met verschillende railsystemen, waardoor er altijd een optie is die past binnen uw interieur.

Handgemaakte schuifdeur - Stalendeurinhuis

BINNENDEUR VAN STAAL BIJ STALENDEURINHUIS, NABIJ BREDA

Wilt u uw interieur voorzien van een mooi pronkstuk en net dat beetje extra geven? Kies dan voor een handgemaakte binnendeur van staal U bent bij Stalendeurinhuis van harte welke in onze showroom in Oosterhout, nabij Breda. Onze specialisten staan u graag te woord en denken graag met u mee over de mogelijkheden!

Heeft u liever een stalen balustrade, pui, of handgemaakt item? Geen enkel probleem! Onze specialisten kijken samen met u naar de mogelijkheden binnen uw interieur.

OFFERTE AANVRAGEN

HANDGEMAAKTE STALEN DEUREN DOOR UW HELE HUIS

Stalen deuren bieden een onbeperkte reeks mogelijkheden en zijn niet alleen een visuele aanwinst voor je woonkamer, maar passen perfect in elke ruimte van je huis! Of het nu de slaapkamer, badkamer, hal of het toilet is, wij plaatsen stalen deuren doorheen jouw hele huis. Wil je ontdekken wat voor prachtige projecten we al hebben gerealiseerd? Neem dan een kijkje in onze galerij. Voor persoonlijk advies op maat, staan we klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek. Neem gerust contact met ons op.