STALENDEURINHUIS

SCHUIFDEUR OP MAAT GEMAAKT

Bent u op zoek naar een industriële deur, maar is de ruimte beperkt voor een openzwaaiende deur? Dan is een stalen schuifdeur de juiste keuze! U kunt kiezen uit verschillende rail systemen zowel met loopwielen die zichtbaar zijn en een meer landelijke sfeer geven of een moderne variant waarbij het werkte door middel van een cassette systeem. Deze zijwaarts bewegende stalen schuif deur is een indrukwekkende stoere deur om naar te kijken en maakt uw huis echt af.

  100% handgemaakt

  35 jaar ervaring

  Persoonlijk advies gratis

  Inmeten & montage gratis

  Scherp geprijsd

STALEN SCHUIFDEUR

WERKING STALEN SCHUIFDEUR

Wij maken de schuifdeuren op basis van 2 soorten types door gebruik van:

 • De Softclose treedt in werking wanneer de deur wordt opengedaan of dichtgedaan. Het laatste moment wordt de deur opgevangen en opent of sluit de deur zichzelf.

 • De klassieke methode: Hierbij worden Loopwielen op een bovenrail bevestigd waardoor deze een ouderwetse look krijgt. Dit is een duurzaam en robuust ophangsysteem.

 • De moderne methode: Hierbij rollen loopwagentjes intern in de rail, cassette. Dit is een slank en modern ophangsysteem.

   

Werking - Stalendeurinhuis

ENKELE STALEN SCHUIFDEUR

*Prijs op offerteaanvraag

Afmetingen:
80/90 cm x 250/260 cm

*inclusief inmeten & montage

Deze prijs geldt voor het volgende:

 • Kleur poedercoating, zwart RAL9005
 • Helder glas 33.2 letselwerend
 • 1 afgewerkte zijde en 1 stopverf zijde

DUBBELE STALEN SCHUIFDEUR

*Prijs op offerteaanvraag

Afmetingen:
170/180 cm x 250/260 cm

*inclusief inmeten & montage

Deze prijs geldt voor het volgende:

 • Kleur poedercoating, zwart RAL9005
 • Helder glas 33.2 letselwerend
 • 1 afgewerkte zijde en 1 stopverf zijde

SCHUIFDEUR MET LOOPWIELEN

Stap binnen in modern comfort met onze schuifdeur op loopwielen –
Dé perfecte oplossing voor ruimtes waar traditionele deuren tekortschieten. Met geïntegreerde loopwielen glijdt deze deur soepel over een rail. Dit type schuifdeur is ontworpen om kostbare ruimte te besparen. Ideaal voor compacte ruimtes of plekken waar een openingshoek niet haalbaar is.

De schuifdeur op loopwielen straalt niet alleen praktisch gebruik uit maar ook een hedendaags design. Personaliseer uw entree met diverse stijlen, materialen en afwerkingen waardoor uw deur een naadloze aanvulling wordt op uw interieur. Ervaar het gemak en de stijlvolle functionaliteit van ruimteoptimalisatie met deze innovatieve deuroplossing. Verrijk uw leefruimte met het klassieke ontwerp en gebruiksgemak.

Schuifdeur-systeem - Loopwielen

SCHUIFDEUR MET LOOPWAGENS

Ontdek pure elegantie met onze schuifdeur in rails methode, geavanceerde interne loopwagentjes waarvan wieltjes zorgen voor een moeiteloze beweging. In tegenstelling tot klassieke systemen bewegen deze wieltjes discreet in de rail, waardoor een strakke uitstraling ontstaat zonder in te boeten aan visuele aantrekkingskracht.

Deze vernieuwende benadering van schuifdeur ontwerp maximaliseert niet alleen de beschikbare ruimte, maar biedt ook een eigentijdse look.
De interne wieltjes zorgen voor een geruisloze werking en een vloeiende beweging, waardoor de deur met gemak opent en sluit.

Kies voor naadloze integratie in uw interieur en omarm de perfecte balans tussen functionaliteit en finesse met onze schuifdeur op rails. Verkrijgbaar in diverse hoogwaardige materialen en afwerkingen, past deze deur perfect bij verschillende stijlen en voorkeuren. Upgrade uw leefruimte met deze moderne deuroplossing.

Schuifdeur-systeem - Loopwagens

SCHUIFDEUR VOOR EEN BESTAAND KOZIJN

Hierbij valt de stalen schuifdeur voor de muur nagenoeg een de dikte van de plint. Hierdoor is de rand van de deur net wat overlappend voor de deursponning waardoor er geen randen of kieren te zien zijn.

Schuifdeur-systeem - Loopwagens

SCHUIFDEUREN ZONDER KOZIJN

Hierbij valt de stalen schuifdeur voor het kozijn, hierdoor is de rand van de deur net wat overlappend voor de deursponning. Hierdoor er geen randen of kieren te zien zijn.

Schuifdeur-systeem - Loopwagens
Handgemaakte stalen schuifdeur

STALEN SCHUIFDEUR

TOEPASSING

Voor de toepassing van een schuifdeur-systeem moet men er altijd van uitgaan, er een dubbele ruimte nodig is van de deurbreedte om de deur volledig te kunnen openen. Een schuifdeur neemt geen extra zit/woonruimte ruimte in beslag. Dit komt doordat de schuifdeur namelijk langs de muurzijde schuift, wat weer ruimte besparend is.

OPBOUW

Wij werken met een hangend deur principe waardoor de vloer intact blijft. De geleider van de schuifdeur zit aan de wand of in de vloer bevestigd. In goed overleg met de klant wordt de geleider verlijmd, geplakt of geschroefd.

Op maat gemaakte schuifdeur
Voorbeeld - vlakverdeling
Voorbeeld - vlakverdeling
Voorbeeld - vlakverdeling
Voorbeeld - vlakverdeling
Voorbeeld - vlakverdeling
Voorbeeld - vlakverdeling

OFFERTE AANVRAGEN

HANDGEMAAKTE STALEN DEUREN DOOR UW HELE HUIS

Stalen deuren bieden een onbeperkte reeks mogelijkheden en zijn niet alleen een visuele aanwinst voor je woonkamer, maar passen perfect in elke ruimte van je huis! Of het nu de slaapkamer, badkamer, hal of het toilet is, wij plaatsen stalen deuren doorheen jouw hele huis. Wil je ontdekken wat voor prachtige projecten we al hebben gerealiseerd? Neem dan een kijkje in onze galerij. Voor persoonlijk advies op maat, staan we klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek. Neem gerust contact met ons op.