STALENDEURINHUIS

WAT IS EEN STALEN SCHARNIERDEUR?

Een stalen scharnierdeur is een slanke stalen deur met een kenmerkend scharnierpunt. De deuren komen tot stand door een stalen constructie. Door de slanke profielen en veiligheidsglas geeft het meer licht en stijl aan de ruimte. Een sfeervolle indruk en waarbij de scharnierdeur een transparante en isolerende werking heeft.

STALEN SCHARNIERDEUR

WERKING STALEN SCHARNIERDEUR

De naam zegt het al, het is simpelweg een deur met scharnierende werking. Deze deur opent net als een gewone deur (90 graden). Onze deurscharnieren worden gemonteerd met zeskant bouten, dat geeft de deur juist een stoer en fraai uiterlijk in vergelijking met een standaard lasscharnier. (Dit wordt in het geheel gepoedercoated).

Galerij scharnierdeuren
Stalen scharnierdeuren - op maat gemaakt
Zijlichten met stalen deuren - op maat gemaakt

STALEN SCHARNIERDEUR

TOEPASSING

Een stalenscharnierdeur leent zich goed voor zowel grote en kleine ruimtes.

OPBOUW

Voor een stalenscharnierdeur is geen kozijn plaatsing nodig. Alles wordt met een speciaal scharnier profiel geplaatst, waardoor alles superslank blijft het lijkt dat de deur zweeft. Het openen en sluiten van de deur vindt plaats aan een zijde van de ruimte.

Zijlichten met stalen deuren - op maat gemaakt

Offerte aanvragen

Stalen deuren van Stalendeurinhuis

Bent u na het lezen van deze blog geïnteresseerd geraakt in een stalen deur? Of wilt u persoonlijk advies op maat? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze specialisten helpen u graag!

Offerte aanvragen