RTL4 Wooninspiraties – Stalendeurinhuis

Lieve mensen,

Zo trots op dat het goed gaat met ons bedrijf “ Stalendeurinhuis”. Het is werkelijk een door God gegeven geschenk. Dank aan BLUB media voor de mooie website die jullie voor ons hebben gemaakt. Dit heeft een goede indruk achtergelaten bij de redactie van RTL4 Wooninspiraties. We zijn ook dankbaar voor de samenwerking met de Regio Advies Groep Dussen, waar wij onze deuren mochten plaatsen en het pand mochten gebruiken om onze deuren te promoten en ook daar te hebben mogen filmen.

Nooit gedacht dat we met onze producten, waaronder onze stalen deuren, op TV zouden komen. Het is een mooie uitzending geworden, het programma RTL 4 Wooninspiraties. In het leven is niets vanzelfsprekend. daar zijn we ons heel erg van bewust. Talent, gezondheid, succes is niet vanzelfsprekend. Alle ingrediënten zijn nodig om succesvol te zijn. “Stalendeurinhuis” is mede daardoor geworden wat het nu is maar zeker ook omdat onze klanten het ons gunnen door bij ons deuren te hebben gekocht of nog gaan kopen. Bedankt!!!

Mede door alle support van familie, vrienden en klanten hopen we nog lang mooie deuren te kunnen blijven maken. Succes moet je delen vinden wij en daarom willen we, in deze voor velen een moeilijke (financiële) tijd, ook daar onze aandacht aan besteden. Laten we omzien naar elkaar en letterlijk de (stalen) deur voor elkaar open houden al is het maar op een kier. De wereld zal mede daardoor er beter uit gaan zien.

Lieve groet

Erik en Bonnie

stalendeurinhuis.nl