Stalendeurinhuis.nl > Stalendeurinhuis?

Waarom Stalendeurinhuis?

Er zitten een hoop voordelen aan een deur van staal. Niet alleen is het een ontzettend origineel en tijdloos aspect dat deel uitmaakt van een interieur, ook heeft het veel functionele voordelen.

Eigenschappen

Het creëert bijvoorbeeld ruimte, doordat je door de deur heen kijkt naar de ruimte erachter, maar tóch twee aparte kamers van elkaar scheidt. Het glas zorgt hierbij ook nog eens voor meer licht in huis.

Voordelen

En dat niet alleen; een stalen deur isoleert goed. Dit zorgt ervoor dat geluid wordt gedempt en dat de warmte wordt vastgehouden. Dat scheelt in de kosten! Ook is het erg duurzaam, een stalen deur gaat véél langer mee dan bijvoorbeeld een deur van hout.

Originaliteit en handgemaakt

Waarom zou ik moeten kiezen voor Stalendeurinhuis?- Hoor ik je denken. Er zijn meer dan genoeg facetten waarom ons bedrijf zich in positieve zin onderscheidt van andere ondernemingen.

Op nummer 1 staat het feit dat vrijwel alles mogelijk is in overleg, zodat u kunt investeren in een unieke deur volledig naar uw smaak, waar je je leven lang plezier van kunt hebben. Ook is het handig om te weten dat wij niet alleen deuren maken, maar nog veel meer.

Waarin wij ons nog meer onderscheiden? De mogelijkheid om extra slanke deuren te maken, wat ontzettend elegant staat. Dit houdt in dat een deur al vanaf 20 tot 25 mm dikte gemaakt kan worden. En dat terwijl over het algemeen de meeste stalen deuren minimaal 40 mm dik zijn.

Handgemaakt

Verder worden alle producten met de hand strak afgemest met stopverf, wat zorgt voor een uniek, robuust geheel. Het is dé klassieke manier van werken, wat zorgt voor de mooiste afwerking.

Persoonlijk

Indien gewenst, houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen in het proces door middel van updates. Dit houdt in dat er foto’s gedeeld kunnen worden van de deur in wording. Op welk platform u dat het liefst heeft, kiest u zelf. Bijvoorbeeld telefonisch of via WhatsApp, Facebook en email.

Als u in de buurt woont (of gewoon geïnteresseerd bent), zou u zelfs een afspraak kunnen maken om tijdens de ontwikkeling van uw ontwerp een kijkje te komen nemen op de werkplaats om te kunnen zien hoe een deur tot stand komt. En om alvast kennis te maken met degene die straks de deur komt plaatsen natuurlijk. Iedereen is van harte welkom!