Stalendeurinhuis.nl > Stalendeurinhuis

Waarom Stalendeurinhuis?

Er zitten een hoop voordelen aan een deur van staal. Niet alleen is het een ontzettend origineel en tijdloos aspect dat deel uitmaakt van een interieur, maar heeft ook veel functionele voordelen.

 

Eigenschappen van onze stalen deuren

Het creëert een ruimtelijkere uitstraling, doordat de deur transparant is. Zo kijkt u naar de ruimte erachter. Maar tóch zijn dit twee aparte kamers die van elkaar gescheiden zijn. Het glas zorgt hierbij ook nog eens voor meer lichtinval. Dit geeft uw huis tevens een moderne en unieke uitstraling.

 

Isolerende werking en geluidsdempend

En dat niet alleen; een stalen deur isoleert goed. Dit zorgt ervoor dat geluid wordt gedempt en dat de warmte wordt vastgehouden. Dat scheelt in de kosten! Ook is het erg duurzaam, een stalen deur gaat véél langer mee dan bijvoorbeeld een deur van hout.

 

Originaliteit en handgemaakt

Waarom zou ik moeten kiezen voor Stalendeurinhuis?- Hoor ik u denken. Er zijn meer dan genoeg facetten waarom ons bedrijf zich in positieve zin onderscheidt van andere ondernemingen.

Op nummer 1 staat het feit dat vrijwel alles mogelijk is in overleg, zodat u kunt investeren in een unieke deur volledig naar uw smaak, waar je je leven lang plezier van kunt hebben. Ook is het handig om te weten dat wij niet alleen deuren maken, maar nog veel meer. Bekijk onze ruime assortiment aan scharnierdeuren, taatsdeuren en Schuifdeuren wat Stalendeurinhuis te bieden heeft.

 

Slanke stalen deuren

Waarin wij ons nog meer onderscheiden? De mogelijkheid om extra slanke deuren te maken, wat ontzettend elegant staat. Dit houdt in dat een deur al vanaf 20 tot 25 mm dikte gemaakt kan worden. En dat terwijl over het algemeen de meeste stalen deuren minimaal 40 mm dik zijn.

 

Afwerking met veiligheidsglas en stopverf

Verder worden alle producten met de hand strak afgemest met stopverf, wat zorgt voor een uniek, robuust geheel. Het is dé klassieke manier van werken, wat zorgt voor de mooiste afwerking.

 

Persoonlijk contact en advies?

Indien gewenst, houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen in het proces door middel van updates. Dit houdt in dat er foto’s gedeeld kunnen worden van de deur in wording. Op welke wijze u dat het liefst heeft, kiest u zelf. Via Telefoon, WhatsApp of per email.

Als u in de buurt woont (of gewoon geïnteresseerd bent), zou u zelfs een afspraak kunnen maken om tijdens de ontwikkeling van uw ontwerp een kijkje te komen nemen op onze werkplaats zodat u kunt zien hoe uw deur tot stand komt.