STALENDEURINHUIS

WAAROM STALEN DEUREN VAN STALENDEURINHUIS?

Er zitten een hoop voordelen om ons te kiezen als uw partner in Stalen deuren. Niet alleen zijn stalen deuren een ontzettend origineel en tijdloos aspect.
Het maakt ook deel uit van uw interieur. Het heeft ook veel functionele en duurzamere voordelen en geeft een meerwaarde aan uw woning of kantoor. Meegaan met de tijd is op basis van duurzaamheid zonder in te leveren op functionaliteit en elegantie een onderwerp geworden van de dag. Wij helpen u graag verder om met u samen te kijken naar wat mogelijk is en het mooiste en gewenste resultaat te behalen voor uw type droomdeur. Wacht niet langer en kom langs in onze showroom te Oosterhout of vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan. Alvast bedankt!

  100% handgemaakt

  35 jaar ervaring

  Persoonlijk advies gratis

  Inmeten & montage gratis

  Scherp geprijsd

Waarom - Stalendeurinhuis - persoonlijk contact

PERSOONLIJK ADVIES & CONTACT

Stalendeurinhuis, met meer dan 35 jaar ervaring in de staalindustrie, biedt niet alleen hoogwaardige stalen deuren, maar ook een persoonlijke benadering die het verschil maakt. Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We luisteren naar uw wensen, adviseren u deskundig en begeleiden u tijdens het hele proces, van ontwerp tot installatie.

Ons toegewijde team staat altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop. Met Stalendeurinhuis bent u verzekerd van niet alleen prachtige stalen deuren, maar ook van een warme en betrokken service die uw ervaring onvergetelijk maakt.

Waarom - Stalendeurinhuis - op maat gemaakt

100% OP MAAT GEMAAKT

Ontdek de wereld van echte stalen deuren bij Stalendeurinhuis. Onze deuren worden met zorg met de hand gemaakt door vakmensen, geen steel-look of aluminium deuren, maar echt 100% staal. Ze zijn sterk, duurzaam, mooi en passen in elk soort privé of werkruimte.

Stalendeuren zijn niet alleen praktisch, maar ook heel mooi. Ze geven jouw huis een elegante uitstraling die lang meegaat. Bij Stalendeurinhuis kun je kiezen uit verschillende maatwerkopties, ontwerpen en maten zodat je de perfecte deur voor jouw privé of werkruimte kunt vinden.

Waarom - Stalendeurinhuis - details

GRATIS INMETEN & MONTAGE

Ontdek de vrijheid van zorgeloze service bij Stalendeurinhuis! Bij aankoop van een prachtige stalen deur brengen wij geen extra kosten in rekening voor inmeten en montage. Jouw droomdeur verdient immers een zorgeloze reis naar perfectie. Laat ons team van experts jouw ruimte transformeren met vakmanschap en precisie zonder verborgen kosten. Kies voor Stalendeurinhuis waar we niet alleen deuren leveren, maar ook een naadloze ervaring om jouw huis te verrijken. Maak vandaag nog een statement met onze stalen deuren zonder zorgen over inmeten en montagekosten!

KENMERKEN VAN ONZE STALEN DEUREN

De stalen deuren van stalendeurinhuis worden geheel van staal gemaakt en met de hand vervaardigd, zo gebruiken we voor onze stalen scharnierdeuren, taatsdeuren en schuifdeuren ranke 100% stalen profielen van slechts 20 mm terwijl de meesten 40 mm profielen gebruiken. Hierdoor ogen onze deuren slank en aerodynamisch. U krijgt een minimalistisch ontwerp met daarin grote glasvlakken.

Zo kijkt u bij onze deuren nooit tegen dikke randen of spijlen aan Ook worden al onze deuren geheel voorzien van 33.2 letselwerend veiligheidsglas, wanneer bij breken het glas aan de folie blijft hangen. Voor onze deuren hebben wij diverse maatwerk opties tot onze beschikking om uw droomdeur te verwezenlijken. Van grote handgrepen tot kleine handgrepen, gerookt glas tot melkwit, wij maken het.

Samen door één deur?

  • Geen extra verstevigingen of constructies nodig, less is more.

  • Handvat, deurbeslag is geheel naar keuze.

  • Niet afhankelijk van kozijnen wanneer wij onze deuren plaatsen.

  • Onze scharnierdeuren kunnen geplaatst in een bestaand kozijn.

  • Al onze deuren kunnen geplaatst worden bij vloerverwarming.

  • Slanke profielen slechts 20 mm in plaats van 40 mm profielen.

  • Grote glas oppervlakte en glaskeuzes tot uw beschikking.

  • Volledig op maat gemaakt van begin tot eind.

  • Isolerende werking & geluidsdempend.

  • Duurzaamheid & lange levensduur.

STALENDEURINHUIS

PERSOONLIJK CONTACT & PERSOONLIJK ADVIES?

Indien gewenst, houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen in het proces door middel van updates via telefonisch contact, WhatsApp of per e-mail. Dit houdt in dat er foto’s gedeeld kunnen worden van de deur in wording. Op welke wijze u dat het liefst heeft, kiest u zelf.

Als u in de buurt woont (of gewoon geïnteresseerd bent), zou u zelfs een afspraak kunnen maken om tijdens de ontwikkeling van uw ontwerp een kijkje te komen nemen op onze werkplaats. Zo kunt u zien hoe uw deur tot stand komt!