STALENDEURINHUIS

WAAROM STALEN DEUREN VAN STALENDEURINHUIS?

Er zitten een hoop voordelen aan een deur van staal. Niet alleen is het een ontzettend origineel en tijdloos aspect dat deel uitmaakt van uw interieur, het heeft ook veel functionele voordelen.

WAAROM STALENDEURINHUIS

Het creëert een ruimtelijkere uitstraling, doordat de deur transparant is. Zo kijkt u naar de ruimte erachter. Maar tóch zijn dit twee aparte kamers die van elkaar gescheiden zijn. Het glas zorgt hierbij ook nog eens voor meer lichtinval. Dit geeft uw huis een moderne en unieke uitstraling.

En dat niet alleen; een stalen deur isoleert goed. Dit zorgt ervoor dat geluid wordt gedempt en dat de warmte wordt vastgehouden. Dat scheelt in de kosten! Ook is het erg duurzaam, een stalen deur gaat véél langer mee dan bijvoorbeeld een deur van hout.

Bij stalendeurinhuis is vrijwel alles mogelijk (in overleg), zodat u kunt investeren in een unieke deur volledig naar uw smaak. Een deur waar u een leven lang plezier van heeft! Ook is het handig om te weten dat wij niet alleen deuren maken, maar nog veel meer. Bekijk onze ruime assortiment stalen producten!

Stalen deuren staan bekend om hun hoge mate van beveiliging. Dit kan een belangrijk punt zijn voor mensen die deuren willen die inbraak bestendig zijn en extra bescherming bieden.

Stalen deuren zijn duurzaam en kunnen jarenlang meegaan zonder veel onderhoud. Dit kan aantrekkelijk zijn voor klanten die op zoek zijn naar deuren die bestand zijn tegen slijtage en weersinvloeden.

Als de stalen deuren brandbestendige eigenschappen hebben, kan dit een uniek voordeel zijn voor klanten die de veiligheid van hun gebouw willen vergroten.

Stalen deuren hebben vaak een eigentijdse en industriële uitstraling, die momenteel populair is in interieurontwerp. Dit kan aantrekkelijk zijn voor klanten die op zoek zijn naar een modern en minimalistisch uiterlijk.

Stalen deuren kunnen grote glasvlakken bevatten, wat natuurlijk licht binnenlaat en een gevoel van ruimtelijkheid creëert. Dit kan een uniek verkoopargument zijn voor mensen die een goed verlichte omgeving waarderen.

Stalen deuren kunnen effectieve geluidsisolatie bieden, waardoor ze geschikt zijn voor ruimtes waar geluidscontrole belangrijk is, zoals kantoren of woningen in drukke gebieden.

Als de stalen deuren thermisch geïsoleerd zijn, kunnen ze helpen om de energie-efficiëntie van een gebouw te verbeteren door warmteverlies te verminderen.

Stalen zijlichten met scharnierdeuren - op maat gemaakt
Op maat gemaakte stalen deuren met handvatten naar keuze

WAAROM STALENDEURINHUIS

Waarin wij ons nog meer onderscheiden? De mogelijkheid om extra slanke deuren te maken, wat ontzettend elegant staat. Dit houdt in dat een deur al vanaf 20 tot 25 mm dikte gemaakt kan worden. En dat terwijl over het algemeen de meeste stalen deuren minimaal 40 mm dik zijn.

Verder worden alle producten met de hand afgemest. Dit doen wij door middel van stopverf, wat zorgt voor een uniek, robuust geheel. Het is dé klassieke manier van werken, wat zorgt voor de mooiste afwerking en het handgemaakte gevoel.

Op maat gemaakte stalen deuren met handvatten naar keuze

STALENDEURINHUIS

PERSOONLIJK CONTACT EN ADVIES?

Indien gewenst, houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen in het proces door middel van updates via telefonisch contact, WhatsApp of per email. Dit houdt in dat er foto’s gedeeld kunnen worden van de deur in wording. Op welke wijze u dat het liefst heeft, kiest u zelf.

Als u in de buurt woont (of gewoon geïnteresseerd bent), zou u zelfs een afspraak kunnen maken om tijdens de ontwikkeling van uw ontwerp een kijkje te komen nemen op onze werkplaats. Zo kunt u zien hoe uw deur tot stand komt!