STALENDEURINHUIS

STALEN PRODUCTEN OP MAAT GEMAAKT

Verrijk uw interieur met de onderscheidende touch van staal. Bij Stalendeurinhuis gaan we verder dan deuren; ontdek stalen meubels, trapleuningen en accessoires als ware blikvangers. Geef uw ruimte een unieke uitstraling met onze handgemaakte stalen creaties die niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement maken in stijlvol design. Ontketen de kracht van staal in uw interieur waar elke toevoeging een kunstwerk op zich is.

  100% handgemaakt

  35 jaar ervaring

  Persoonlijk advies gratis

  Inmeten & montage gratis

  Scherp geprijsd

STALEN PRODUCTEN

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Ontdek de perfectie van handgemaakte stalen meubels en producten bij Stalendeurinhuis. Ons vakmanschap en creativiteit komen samen om unieke op maat gemaakte stukken te creëren die de verbeelding overstijgen. Geen uitdaging is te groot en vrijwel alles is realiseerbaar. Laat uw wensen tot leven komen waar elk stalen meubelstuk harmonieus kan worden gecombineerd met prachtig hout of glaswerk. Kies voor ongeëvenaarde kwaliteit en stijl waar uw interieur tot leven komt met onze meesterlijke staaltjes vakmanschap.

  • Kozijnen

  • Zijlichten

  • Spiegels

  • Wijnrekken

  • Bovenlichten

  • Trapleuningen

  • Kapstokken
  • Tafels
  • Kasten / TV-meubels

  • Traphekjes

STALEN TREDEN, LEUN OP VAKMANSCHAP

TRAPLEUNINGEN

Ontdek de perfecte balans tussen functionaliteit en uitstraling met onze op maat gemaakte stalen trapleuningen. Elk ontwerp is een meesterwerk van vakmanschap, zorgvuldig vervaardigd om jouw trap te verheffen met stijl en duurzaamheid. Daarnaast maken wij ook traphekjes en dergelijke attributen voor uw trap zoals balustrades en een volledige ombouw voor uw trap. Kies voor een tijdloze toevoeging aan je interieur en leun op ons vakmanschap.

REFLECTEER JOUW STIJL

SPIEGELS

Spiegels met een persoonlijk tintje: Ontdek de magie van op maat gemaakte stalen spiegels, vakkundig vervaardigd om te voldoen aan jouw specifieke wensen. Elk stuk straalt vakmanschap en creativiteit uit, waardoor een functioneel item wordt getransformeerd tot een stijlvolle eyecatcher in jouw interieur. Voeg een vleugje industriële flair toe aan jouw ruimte met onze unieke stalen spiegels, waarin functionaliteit en esthetiek samenkomen voor een verfijnde uitstraling.

OPBERGEN IN STIJL

KASTEN

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van op maat gemaakte stalen kasten, vakkundig vervaardigd om naadloos aan te sluiten bij jouw wensen en interieur. Elk stuk belichaamt vakmanschap en creativiteit, waardoor functionele opbergruimte wordt omgezet in een stijlvolle designoplossing. Voeg een vleugje industriële elegantie toe aan jouw leefruimte met onze unieke stalen kasten, waar functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan.

HANG STIJL OP AAN DE KAPSTOK

KAPSTOK

Transformeer jouw entree met stijl en functionaliteit door te kiezen voor onze op maat gemaakte stalen kapstokken. Elk ontwerp weerspiegelt vakmanschap en creativiteit, waardoor jouw ruimte wordt verrijkt met een unieke, functionele eyecatcher. Maak een statement in jouw interieur en verwelkom gasten met een prachtig vormgegeven stalen kapstok die de tand des tijds doorstaat.

Op maat gemaakte stalen deur - voorbeeld 1
Op maat gemaakte stalen deur - voorbeeld 2
Op maat gemaakte stalen deur - voorbeeld 3
Op maat gemaakte stalen deur - voorbeeld 4
Op maat gemaakte stalen deur - voorbeeld 5
Op maat gemaakte stalen deur - voorbeeld 6

STALENDEURINHUIS

STAAL UW INTERIEUR | HANDGEMAAKTE MEUBELS?

Laat ons weten wat uw wensen zijn en vraag een vrijblijvende offerte aan!