STALENDEURINHUIS

WERKWIJZE VAN STALENDEURINHUIS

Bij Stalendeurinhuis streven we naar een vakkundige afwerking en levering van elke stalen deur. Onze werkwijze omvat ook een persoonlijke benadering, waarbij we jouw tevredenheid als prioriteit hebben. Kies voor een samenwerking met Stalendeurinhuis voor een naadloze integratie van stijl en vakmanschap in jouw woning.

  100% handgemaakt

  35 jaar ervaring

  Persoonlijk advies gratis

  Inmeten & montage gratis

  Scherp geprijsd

ONTMOETING

1. AFSPRAAK  

We helpen u graag bij het vinden van het perfecte ontwerp voor uw deur, portaal of pui. Stuur gerust uw voorbeelden en ideeën via ons offerte-aanvraagformulier op de website of neem rechtstreeks contact met ons op via telefoon of e-mail. Dank u wel!

2. INMETEN   

We komen graag langs om uw ruimte in te meten voor de perfecte plaatsing van uw stalen deur of andere producten. We luisteren naar uw wensen en eisen en nemen de maten op, rekening houdend met alle belangrijke persoonlijke eisen, wensen en technische factoren.

Werkwijze - Persoonlijk contact met Stalendeurinhuis

GRATIS INMETEN & MONTAGE

Bent u overtuigd en wilt u een afspraak maken met ons om te kijken wat er in uw situatie mogelijk is of heeft de keuze al gemaakt? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Uiteraard bent u altijd van harte welkom in onze showroom te Oosterhout.

Wij komen het liefst inmeten wanneer de afwerking van de doorgang is gedaan. Rekeninghoudend dat de vloer erin ligt en de afwerking van de muren is gedaan zoals het stuccen van de doorgang of het schilderen van de kozijnen. Zo kunnen we de exacte maat inmeten van de doorgang en uw deur aan de hand van de exacte maten maken.

AFLEVERING

3. OP MAAT GEMAAKT  

Al onze deuren, producten worden op maat gemaakt Daarbij houden wij rekening met de gewenste vlakverdelingen, het soort glas en het soort handvat (deurbeslag) dat u graag op de deur wilt hebben.

Onze stalen deuren en producten worden afgewerkt met een poedercoating naar keuze voor bescherming. Deuren bevatten 33.2 gelaagd veiligheidsglas, omlijst met glasprofielen of hoogwaardige stopverf vervanger.

4. MONTAGE  

Zodra het product gereed is, nemen we contact op om een montageafspraak te plannen op een locatie, datum en tijdstip naar keuze van de klant. De facturering wordt na tevredenheid van u verstuurd.

Werkwijze - Stalendeurinhuis
Werkwijze - Stalendeurinhuis

FACTOREN – WAAR LETTEN WIJ OP?

Stalendeurinhuis kijkt bij het inmeten naar bepaalde cruciale punten die van invloed kunnen zijn voor het plaatsen van stalen deur(en), zijlichten, bovenlichten, portalen, puien of dergelijke handgemaakte producten.

  • Bestaat het kozijn uit metaal, hout of is de doorgang geheel gestuct?

  • Heeft u lampen, rookmelders in de buurt van uw doorgang? Geen probleem ook daar kijken onze experts van stalendeurinhuis naar.

  • Is het kozijn en/of zijn de muren waterpas en in welke staat verkeert de doorgang waar de deur moet komen?

  • Wat is de ligging van uw vloerverwarming, elektra of dergelijke
    (koud) water leidingen en wat is de dikte van uw vloer?

  • Uit wat voor materiaal bestaat de ondergrond van waar het product geplaatst moet worden. Bestaat deze uit steen, hout, beton of is het een latei of stalen balk?

Werkwijze inmeten - laser

OFFERTE AANVRAGEN

HANDGEMAAKTE STALEN DEUREN DOOR UW HELE HUIS

Stalen deuren bieden een onbeperkte reeks mogelijkheden en zijn niet alleen een visuele aanwinst voor je woonkamer, maar passen perfect in elke ruimte van je huis! Of het nu de slaapkamer, badkamer, hal of het toilet is, wij plaatsen stalen deuren doorheen jouw hele huis. Wil je ontdekken wat voor prachtige projecten we al hebben gerealiseerd? Neem dan een kijkje in onze galerij. Voor persoonlijk advies op maat, staan we klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek. Neem gerust contact met ons op.