STALENDEURINHUIS

WERKWIJZE

Heeft u interesse in een van onze stalen producten en bent u benieuwd naar onze werkwijze? U leest het hier!

WERKWIJZE

1. AFSPRAAK

Wij kijken graag samen met u naar een passend ontwerp voor uw deur, portaal of pui. Aarzel niet om ons voorbeelden, ideeën toe te sturen.

2. INMETEN

Voor een passend ontwerp komen wij graag langs voor het inmeten. Dit is nodig voor de plaatsing van uw deur portaal of pui.

Stalen zijlichten met scharnierdeuren - op maat gemaakt

WERKWIJZE

3. OP MAAT GEMAAKT

Onze deuren worden op maat gemaakt, met een handvat naar keuze. Daarnaast worden al onze deuren voorzien van een coating (beschermlaag), veiligheidsglas en stopverf.

4. MONTAGE

U krijgt van ons een bericht wanneer de deur, portaal of pui klaar is voor gebruik.  Wij zullen de deur portaal of pui op afgesproken locatie, datum komen afhangen (Monteren).

Offerte aanvragen

Stalen deuren door uw hele huis

De mogelijkheden met stalen deuren zijn eindeloos. Ze staan niet alleen prachtig in uw woonkamer, maar door uw hele huis! In de slaapkamer, badkamer, hal of het toilet, wij kunnen door uw hele huis heen stalen deuren plaatsen! Benieuwd wat voor moois wij allemaal al gemaakt hebben? Neem dan eens een kijkje in onze galerij. Voor persoonlijk advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een adviesgesprek.