STALENDEURINHUIS

TAATSDEUR OP MAAT GEMAAKT

Dé meest praktische oplossing voor uw doorgang. Onze taatsdeuren sluiten automatisch en kunnen naar beide kanten geopend worden, dit is in totaal zo’n 180 graden. Ook kan een stalen taatsdeur op 90 graden open blijven staan. De scharnierpunten liggen daarom anders dan bij een stalen scharnierdeur.
Dit komt doordat een taatsdeur om een verticale as draait. Deze zitten verwerkt op de vloer en in het plafond. Heeft u vloerverwarming? Geen probleem, onze stalen deuren zijn geschikt voor huizen met een vloerverwarming! Door middel van aanpassingen, alternatieven deuren of bevestigingsmogelijkheden.

  100% handgemaakt

  35 jaar ervaring

  Persoonlijk advies gratis

  Inmeten & montage gratis

  Scherp geprijsd

STALEN TAATSDEUR

DE WERKING VAN EEN TAATSDEUR

Een stalen taatsdeur is zelfsluitend door gebruik van een hydraulisch mechanisme. De deur valt automatisch in een 90 graden lock ‘open’ stand. Een taatsdeur gaat naar beide kanten open (dus 180 graden).
Het mechanisme zit ingebouwd onder in de deur. De snelheid van het sluiten (softclose) van de deur is instelbaar door middel van 2 stelschroeven.

Stalen taatsdeur - op maat gemaakt

ENKELE STALEN TAATSDEUR

*Prijs op offerteaanvraag

Afmetingen:
80/90 cm x 250/260 cm

*Inclusief inmeten & montage

Deze prijs geldt voor het volgende:

  • Kleur poedercoating, zwart RAL9005
  • Helder glas 33.2 letselwerend
  • 1 afgewerkte zijde en 1 stopverf zijde

DUBBELE STALEN TAATSDEUR

*Prijs op offerteaanvraag

Afmetingen:
170/180 cm x 250/260 cm

*Inclusief inmeten & montage

Deze prijs geldt voor het volgende:

  • Kleur poedercoating, zwart RAL9005
  • Helder glas 33.2 letselwerend
  • 1 afgewerkte zijde en 1 stopverf zijde

STALENDEURINHUIS

BESCHIKBARE MAATWERK OPTIES

Bij ons draait alles om de perfecte afmetingen, en we gaan zelfs verder: wij passen uw stalen deur tot op slechts 5 mm nauwkeurig aan, voor een naadloze integratie in uw, leef of werkruimte.

*Technische tekeningen zijn mogelijk indien gewenst.

De stalen taatsdeur beschikt over de eigenschap om 90 graden open gezet te kunnen worden zowel naar de binnen als buitenkant.

Breng jouw visie tot leven met onze stalen deuren, waar vlakverdeling een kunstvorm wordt. Geef je deur een uniek karakter door te kiezen uit een scala aan vlakverdelingen, zorgvuldig afgestemd op jouw persoonlijke stijl. Dezelfde stijl en lijnenspel kan ook worden doorgevoerd op uw:

– Deur
– Bovenlicht
– Zijlicht
– Balustrade
– Ombouw

Ontdek onze elegante deurbeslag-collectie, waar stijl en gebruiksgemak samenkomen. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen om niet alleen deuren te bedienen, maar ook om een vleugje klasse toe te voegen aan jouw ruimte.

– Handgrepen geheel naar wens van de klant.
– Opties tot slotwerk om de deur te kunnen afsluiten zijn mogelijk.

Wij hebben verschillende keuzes glas. Voornamelijk maken wij gebruik van letselwerend veiligheids-glas. Mocht dit kapot gaan dan blijft dit hangen in een folie waardoor er geen scherven naar beneden vallen. Daarnaast hebben wij de keuze uit verschillende soorten glas:

– Helder glas
– Mat (Melk) glas
– Getint (Gerookt) glas
– Spiegelglas (privacy) glas
– Figuur glas

Het glas kan op 2 soorten manieren geplaatst worden in uw deur, namelijk door middel van glasprofielen of stopverf, de verschillen zitten hem in het volgende:

Glasprofielen: Beide zijde worden afgewerkt door middel van stalen profielen die het glas op zijn plek houden. Hierdoor krijgt de deur een moderne uitstraling en oogt de deur hetzelfde zowel aan de voorkant als achterkant van de deur.

Stopverf: één kant van de deur heeft een afgewerkte zijde wat de deur een klassieke uitstraling geeft. Het glas wordt namelijk aan de voor of achterkant vastgezet door middel van stopverf. De stopverf wordt er met de hand ingestreken onder een hoek van 45°

Onze hoogwaardige poedercoating biedt niet alleen een verbluffende visuele impact, maar ook duurzaamheid en bescherming tegen de elementen. Uw stalen deur behoudt zijn pracht, zelfs bij dagelijks gebruik.

Kies uit een verfijnd scala aan kleuren die perfect passen bij uw interieur. Van tijdloos zwart tot moderne metallic tinten, elk pigment wordt zorgvuldig aangebracht voor een rijke, levendige afwerking.

*De meeste kleuren hebben een meerprijs buiten RAL9005 (zwart).

De taatsdeur beschikt over een hydraulische taats-systeem dat de deur automatisch doet sluiten. Dit doet de deur zelf vanuit open stand, u hoeft de deur daarbij niet te helpen.

Voor de taatsdeur geldt wel dat deze een vrije doorloop moet hebben, hierbij moet het kozijn wel verwijderd zijn. Dit komt doordat de deur naar beide kanten van de kamer open gezet kan worden onder 90 graden. Dit belemmert anders de functionaliteit van de deur.

Laat natuurlijk licht binnen en verrijk je ruimte met onze deuren, voorzien van zijlichten en bovenlichten. Een harmonieus samenspel van design en licht dat elke deur omtovert tot een uitnodigend kunstwerk. Het gaat niet alleen om een entree; het is een subtiele verklaring van elegantie en slim ontworpen ruimte. Ontdek de deuren die de barrières tussen binnen en buiten vervagen, en jouw leefruimte omzetten in een heldere, stijlvolle oase.

Stalen deur op maat

AANDACHT VOOR

Bij Stalendeurinhuis gaan we verder dan alleen uiterlijk. Onze expertise omvat een zorgvuldige afstemming op praktische elementen bij het plaatsen van elke deur. Van vloerverwarming en leidingen tot waterpas, bevestiging in beton, steen of staal, luchtventilatie, lampen en plinten. Wij garanderen een naadloze integratie, waarbij functionaliteit en design samenkomen voor de perfecte deuropening in uw ruimte. Ontdek vakmanschap tot in elk detail.

TECHNISCHE TEKENING MOGELIJK

Stel je voor dat je op zoek bent naar de perfecte stalen taatsdeur om je ruimte te transformeren. Met een technische tekening in handen krijg je niet alleen een gedetailleerd overzicht van de afmetingen en specificaties, maar ook een visuele voorstelling van het ontwerp.

Maatvoering taatsdeur - Stalendeurinhuis
Stalen taatsdeur - op maat gemaakt

STALEN TAATSDEUR

TOEPASSING

De taatsdeur is een type deur dat om een verticale as draait, wat betekent dat de deur zowel naar binnen als naar buiten kan openen zonder scharnieren aan de zijkant. De toepassingen van taatsdeuren zijn divers en lenen zich voor zowel grote en kleine ruimtes waarbij de doorloop groot genoeg is.

OPBOUW

Door middel van een klein voetplaatje op de vloer en een stalen pen verbinding in het plafond. Bij het plaatsen van deze deur is er geen vloerpot nodig en hoeven wij niet dieper te boren dan 20 mm om het bevestigingsplaatje te monteren. Voor een stalen taatsdeur zijn geen kozijnen nodig (zwevend principe).

Stalen taatsdeur - op maat gemaakt
Op maat gemaakte stalen deur - voorbeeld 1
Op maat gemaakte stalen deur - voorbeeld 2
Op maat gemaakte stalen deur - voorbeeld 3
Op maat gemaakte stalen deur - voorbeeld 4
Op maat gemaakte stalen deur - voorbeeld 5
Op maat gemaakte stalen deur - voorbeeld 6

OFFERTE AANVRAGEN

HANDGEMAAKTE STALEN DEUREN DOOR UW HELE HUIS

Stalen deuren bieden een onbeperkte reeks mogelijkheden en zijn niet alleen een visuele aanwinst voor je woonkamer, maar passen perfect in elke ruimte van je huis! Of het nu de slaapkamer, badkamer, hal of het toilet is, wij plaatsen stalen deuren doorheen jouw hele huis. Wil je ontdekken wat voor prachtige projecten we al hebben gerealiseerd? Neem dan een kijkje in onze galerij. Voor persoonlijk advies op maat, staan we klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek. Neem gerust contact met ons op.