STALENDEURINHUIS

WILT U EEN STALEN DEUR IN BREDA

Wij van Stalendeurinhuis in Oosterhout, nabij Breda, bieden stalen deuren en producten aan. Een stalen deur in huis is tegenwoordig erg populair. Het is tijdloos, origineel en een echte blikvanger in uw interieur. Door het gebruik van staal in combinatie met glas blijft het lichtinval in uw huis behouden. Daarnaast kun je door de ruimtes heen kijken wat een ruimtelijk effect geeft.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder of kom langs in onze showroom in Oosterhout, vlakbij Breda. We helpen u graag!

 

  100% handgemaakt

  35 jaar ervaring

  Persoonlijk advies gratis

  Inmeten & montage gratis

  Scherp geprijsd

STALEN BINNENDEUREN IN BREDA

Stalendeurinhuis biedt drie verschillende soorten stalen deuren aan, namelijk stalen scharnierdeuren, taatsdeuren en schuifdeuren. Onze deuren worden geheel met de hand vervaardigd en bestaan o.a. uit 20 mm profielen waarbij velen andere 40 mm gebruiken. Naast de slanke profielen worden al onze deuren voorzien van hoogwaardig veiligheidsglas. Dit is letselwerend omdat het glas bij breken aan de folie blijft hangen. Onze deuren verlenen zich uitstekend binnen iedere situatie en zijn niet alleen een echte blikvanger maar ook nog eens uiterst functioneel. Stalendeurinhuis uit Oosterhout nabij Breda helpt uw graag verder, samen door één deur?

Stalen scharnierdeuren - op maat gemaakt

STALEN SCHARNIERDEUR

Een stalen scharnierdeur is een slanke stalen deur met een kenmerkend scharnierpunt net zoals een normale opdekdeur. De deur kan, maar naar één zijde open en laat veel licht door. Het geeft de ruimte een open en transparant gevoel en heeft een geluidswerende en isolerende werking.

Stalendeurinhuis maakt gebruik van een scharnierprofiel die op het kozijn of op de muur wordt bevestigd. Dit vormt een stevige en veilige constructie. Dit maakt het mogelijk om onze scharnierdeuren geheel kozijnloos te kunnen plaatsen. Hierdoor hoeft er geen overbodig kozijn te worden geplaatst of bestaand kozijn te worden verwijderd.

STALEN TAATSDEUR

Staal uw entree met een stalen taatsdeur deze werkt aan de hand van een hydraulische lager verwerkt in de deur. Ontdek soepel draaiende taatsdeuren voor een eigentijdse en praktische toegangsoplossing. Hoogwaardig design voor een naadloze integratie in moderne interieurs.

Een stalen taatsdeur is de meest praktische oplossing voor uw doorgang. Een taatsdeur sluit automatisch en kan naar beide kanten geopend worden. De scharnierpunten liggen hier op de vloer en in het plafond.
Ook kan de taatsdeur op 90 graden open blijven staan naar beide richtingen.

Stalen schuifdeur - Stalendeurinhuis

STALEN SCHUIFDEUR

Een stalen schuifdeur werkt met een rail systeem. Dit geeft een industriële uitstraling. Er zijn verschillende rail systemen. Het is een stoere deur om naar te kijken en kan gemakkelijke bediend worden, het kan uw huis echt afmaken en een optie zijn wanneer er geen ruimte is voor een openslaande stalen scharnierdeur of taatsdeur.

Wij bieden 2 soorten schuifdeuren namelijk, met loopwielen die rollen over de rails en met loopwagens geïntegreerd in een cassette. Beiden zijn uitgevoerd met een soft-close werking. Wanneer de schuifdeur wordt dichtgegooid vangt het systeem de deur op waardoor de deur afremt en uit zichzelf sluit.

profielen slijpen - Stalendeurinhuis

STALEN PRODUCTEN

Ook voor stalen meubels en producten bent u bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een stalen trapleuning of op maat gemaakte kast. Niets is ons te gek en bijna alles is mogelijk! Alles wat we maken van staal kan gecombineerd worden met hout.

STALENDEURINHUIS IN BREDA

Wilt u meer weten over onze stalen deuren en producten? Neem contact met ons op of kom gezellig langs in onze showroom in Oosterhout, nabij Breda. Wij nemen de mogelijkheden graag met u door.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

OFFERTE AANVRAGEN

HANDGEMAAKTE STALEN DEUREN DOOR UW HELE HUIS

Stalen deuren bieden een onbeperkte reeks mogelijkheden en zijn niet alleen een visuele aanwinst voor je woonkamer, maar passen perfect in elke ruimte van je huis! Of het nu de slaapkamer, badkamer, hal of het toilet is, wij plaatsen stalen deuren doorheen jouw hele huis. Wil je ontdekken wat voor prachtige projecten we al hebben gerealiseerd? Neem dan een kijkje in onze galerij. Voor persoonlijk advies op maat, staan we klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek. Neem gerust contact met ons op.