STALENDEURINHUIS

STALEN DEUR MET GLAS

Stalen deuren met glas zijn heel speciale deuren voor in huis. Ze zijn gemaakt van sterk staal en hebben glas erin. Deze deuren zien er modern en mooi uit. Ze laten veel natuurlijk licht binnen in huis en maken de ruimte groter en luxueuzer. In deze tekst gaan we dieper in op wat stalen deuren met glas zo bijzonder maakt en waarom mensen ze graag in hun huis willen hebben.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder of kom langs in onze showroom in Oosterhout, we helpen u graag!

  100% handgemaakt

  35 jaar ervaring

  Persoonlijk advies gratis

  Inmeten & montage gratis

  Scherp geprijsd

Stalen scharnierdeur - Dongen

STALEN SCHARNIERDEUR MET GLAS

Stalen scharnierdeuren met glas zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch toepasbaar voor elk huis. Ze worden bij ons op maat gemaakt waardoor ze perfect passen bij jouw stijl en ruimte. Deze deuren laten veel natuurlijk licht binnen en zijn duurzaam en onderhoudsarm. De deuren beschikken over hoogwaardige scharnieren en kunnen tot minimaal 90 graden open gezet worden en de sluiting werkt door middel van magneten. Verder kunnen de deuren aangepast worden naar uw persoonlijke smaak voor wie op zoek is naar mooie en functionele en elegante deuroplossingen.

Speciale eigenschappen van een scharnierdeur zijn:

  • De deur opent tot 90 graden naar buiten.
  • Sluiting door middel van magneten
  • Kan universeel geplaatst worden met of zonder kozijn.
  • Isolerende werking in temperatuur en geluid.
  • Een ideale vervanger van uw opdekdeur

STALEN DEUREN & GLASOPTIES

Standaard worden al onze op maat gemaakte stalen deuren met geleverd met 33.2 letselwerend veiligheidsglas. Voor wie anders wil hebben wij ook de volgende opties, echter is dit wel tegen meerprijs.

  • Gerookt / getint glas

  • Melk-wit glas

  • Spiegel glas
Stalen deur - Dongen

STALEN TAATSDEUR MET GLAS

Op maat gemaakte stalen taatsdeuren zijn niet alleen mooie deuren met glas maar ook nog eens functioneel. Maak een statement van moderne stijl en veelzijdigheid in uw interieur. Ze passen bij elke interieurstijl en bieden flexibiliteit doordat ze zowel naar binnen 90 graden als naar buiten 90 graden kunnen draaien. Daarnaast zijn er geen zichtbare scharnieren en sluit de deur automatisch door middel van een hydraulische taats-systeem. Taatsdeuren zijn een slimme keuze voor wie op zoek is naar praktische en stijlvolle deuroplossingen.

Eigenschappen van een taatsdeur zijn:

  • De deur opent tot 90 graden naar binnen en buiten.
  • Sluit automatisch door middel van een hydraulische taats-systeem.
  • Isolerende werking in temperatuur en geluid.
  • Verlenen zich voor zowel grotere als kleinere ruimtes.

STOPVERF OF GLASPROFIELEN

Onze stalen scharnierdeuren, taatsdeuren en schuifdeuren met glas kunnen op 2 verschillende manieren worden afgewerkt, namelijk:

*De glasprofielen brengen wel een meerprijs met zich mee, doordat deze apart in dezelfde kleur gepoedercoat moeten worden wat meer vierkante meters betreft.

  • Stopverf zijde en één afgewerkte zijde (klassiek).

  • Glasprofielen, beide zijde zijn hetzelfde afgewerkt (Modern).

Schuifdeur in cassette - Stalendeurinhuis

STALEN SCHUIFDEUR

Op maat gemaakte schuifdeuren zijn handig en zien er mooi uit. Ze passen precies bij jouw ruimte en smaak. Deze deuren zijn gemaakt van goede materialen en zien er strak uit. Ze zijn ideaal voor kleine ruimtes omdat ze niet veel ruimte innemen. Hierdoor kun je gemakkelijk van binnen naar buiten gaan. Schuifdeuren kunnen er ook heel mooi uitzien in huis. Je kunt ze aanpassen aan wat jij mooi vindt. Daarom zijn schuifdeuren een goede keuze als je een deur nodig hebt die handig en mooi is.

Eigenschappen van onze schuifdeuren zijn:

  • Keuze uit klassieke loopwielen op rails systeem.
  • Keuze uit moderne loopwagens in cassette systeem.
  • Soepele zijwaartse werking.
  • Soft-close werking bij de open als sluit zijde.
  • Ideaal voor kleinere ruimtes.
  • Isolerende werking in temperatuur en geluid.

EEN GROOT GLAS OPPERVLAKTE

Onze deuren worden gemaakt uit smalle profielen, slecht 20 mm terwijl de meesten 40 mm gebruiken. Hierdoor behoudt u veel lichtinval en een goed verlichte ruimte, ook kijkt u niet aan tegen dikke randen of spijlen.

  • Grote glasoppervlakte

  • Meer transparantie en lichtinval

  • Geen dikke randen of spijlen.

Stalen deur - Dongen

STALEN PRODUCTEN

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit in onze showroom, waar we een uitgebreide collectie stalen elementen, roomdividers, scheidingswanden, kasten, wijnkasten, tafels, spiegels en grote glaspanelen presenteren.

Stalen elementen vormen de ruggengraat van modern design, en bij ons vind je een scala aan opties om jouw ruimte te verfraaien. Onze roomdividers en scheidingswanden bieden niet alleen privacy, maar dienen ook als artistieke accenten die het uiterlijk van je interieur verbeteren.

Grote glaspanelen vormen de perfecte aanvulling op deze elementen, waardoor natuurlijk licht binnenkomt en een gevoel van ruimtelijkheid wordt gecreëerd. Kom langs en ervaar zelf de mogelijkheden van deze prachtige combinatie in onze showroom.

Of je nu op zoek bent naar een volledige herinrichting van je huis of gewoon wat inspiratie wilt opdoen, ons deskundige team staat klaar om je te verwelkomen en te begeleiden bij elke stap van je ontwerp- en aankoopproces. Tot ziens in onze showroom in Oosterhout, Noord-Brabant!

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

OFFERTE AANVRAGEN

HANDGEMAAKTE STALEN DEUREN DOOR UW HELE HUIS

Stalen deuren bieden een onbeperkte reeks mogelijkheden en zijn niet alleen een visuele aanwinst voor je woonkamer, maar passen perfect in elke ruimte van je huis! Of het nu de slaapkamer, badkamer, hal of het toilet is, wij plaatsen stalen deuren doorheen jouw hele huis. Wil je ontdekken wat voor prachtige projecten we al hebben gerealiseerd? Neem dan een kijkje in onze galerij. Voor persoonlijk advies op maat, staan we klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek. Neem gerust contact met ons op.