STALENDEURINHUIS

STALEN DEUREN IN DE WOONKAMER, BREDA

Een stalen deur is het perfecte stijlelement voor in uw woonkamer. Een stalen deur zorgt onder andere voor een luxe uitstraling en meer lichtinval in uw woonkamer. Wij van Stalendeurinhuis vertellen u in deze blog alles over stalen deuren in uw woonkamer.

  100% handgemaakt

  35 jaar ervaring

  Persoonlijk advies gratis

  Inmeten & montage gratis

  Scherp geprijsd

DÉ WOONTREND VAN HET MOMENT

Stalen deuren zijn al jaren ongekend populair, en nog steeds. De deuren zijn tijdloos, hebben een luxueuze uitstraling en zijn erg goed te combineren met diverse woonstijlen. Met een stalen deur in uw woonkamer creëert u een echt ‘wow-effect’ en geeft u uw woonkamer direct een flinke upgrade.

Stalen deur in de woonkamer

GEHEEL NAAR WENS GEMAAKT

Onze deuren worden op maat gemaakt naar uw wensen. Wij kunnen dus voor iedere woonkamer de perfecte stalen deur maken. Wij van Stalendeurinhuis onderscheiden ons doordat wij extra slanke deuren kunnen maken, wat zorgt voor extra elegantie. Dit houdt in dat een deur al vanaf 20 mm tot 25 mm dikte gemaakt kan worden, terwijl de gemiddelde stalen deur minimaal 40 mm dik is. Ook bent u bij ons geheel vrij in de keuze van het handvat.

De meeste stalen deuren worden momenteel in het zwart gemaakt, maar ook witte en gekleurde stalen deuren zien wij steeds meer terug. Wij kunnen alle kleuren stalen deuren voor u maken. Bent u benieuwd naar welke soorten stalen deuren wij allemaal voor u kunnen maken? Lees dan ook eens onze blog over de soorten stalen deuren.

WAAROM KIEZEN VOOR STALEN DEUREN
IN UW WOONKAMER?

Een stalen deur is niet alleen stijlvol en tijdloos, ook ontzettend functioneel. Zo is een stalen deur een stuk duurzamer dan een deur van hout. Een stalen deur gaat, véél langer mee en heeft amper onderhoud nodig. Ook heeft een stalen deur een isolerende werking. Dit zorgt ervoor dat geluid wordt gedempt en dat de warmte wordt vastgehouden. Met de alsmaar oplopende gasprijzen, is een stalen deur voor uw huis dus een goede investering als u het aan ons vraagt!

STALEN DEUREN EN ONDERHOUD

Een echte van staal gemaakte deur heeft niet veel onderhoud nodig. Wij raden u aan om uw stalen deur stofvrij te maken door de deur regelmatig af te doen met een microvezeldoek. Een microvezeldoek zorgt ervoor dat het stof echt wordt weggehaald, in plaats van alleen verplaatst. De ramen van uw stalen deur kunt u het beste schoonmaken met een beetje water en wat Glassex. Gebruik niet te veel water en maak de deur na het schoonmaken goed droog. Dit voorkomt lelijke strepen op het glas van uw deur.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

OFFERTE AANVRAGEN

HANDGEMAAKTE STALEN DEUREN DOOR UW HELE HUIS

Stalen deuren bieden een onbeperkte reeks mogelijkheden en zijn niet alleen een visuele aanwinst voor je woonkamer, maar passen perfect in elke ruimte van je huis! Of het nu de slaapkamer, badkamer, hal of het toilet is, wij plaatsen stalen deuren doorheen jouw hele huis. Wil je ontdekken wat voor prachtige projecten we al hebben gerealiseerd? Neem dan een kijkje in onze galerij. Voor persoonlijk advies op maat, staan we klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek. Neem gerust contact met ons op.