STALENDEURINHUIS

STALEN DEUREN HOEVEN NIET ALTIJD ZWART TE ZIJN

Ontdek de veelzijdigheid aan kleuren van onze stalen deuren. Deze deuren hoeven niet altijd zwart te zijn! De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos, aangezien stalen deuren in bijna elke gewenste kleur kunnen worden gecoat. Deze flexibiliteit opent de deur naar een wereld van designmogelijkheden waardoor u uw stalen deur perfect kunt afstemmen op de unieke stijl van uw interieur.

In deze blog duiken we dieper in de fascinerende wereld van stalen deuren in verschillende kleuren. Ontdek hoe een gedurfde kleurkeuze kan zorgen voor een opvallend accent in uw ruimte of hoe een subtiele tint juist harmonie en elegantie toevoegt aan uw interieur. Of het nu gaat om levendige kleuren die uw persoonlijkheid weerspiegelen of om tijdloze tinten die een tijdloze klasse uitstralen. Wij delen inspirerende ideeën en tips om uw stalen deur te transformeren in een uniek kunstwerk dat de aandacht trekt.

Laat u inspireren door de kleurrijke potentie van onze stalen deuren en ontdek hoe deze functionele elementen een krachtig statement kunnen maken in uw interieur. Lees verder om uw reis naar een uniek en gepersonaliseerd interieur te beginnen!

  100% handgemaakt

  35 jaar ervaring

  Persoonlijk advies gratis

  Inmeten & montage gratis

  Scherp geprijsd

WITTE STALEN DEUREN

Stalen deuren in het wit zien we steeds meer terugkomen. Witte stalen deuren passen perfect in een licht interieur, zoals een Scandinavisch interieur. Witte stalen deuren brengen rust en licht in de woning. Wilt u een witte stalen deur in uw interieur? Wij maken deze op maat voor u en maken deze vervolgens wit door middel van een witte ‘poedercoating’. Op deze manier blijft de witte kleur uitermate goed zitten en kunt u optimaal genieten van uw witte stalen deur.

STALEN DEUREN IN DE KLEUR RAL-9010

Breng rust met RAL 9010 – Een neutrale kleur van tijdloze elegantie en zuiverheid. Deze heldere witte tint geeft elke ruimte een stralende frisheid. Ontdek de veelzijdigheid en verfijning van RAL 9010 voor een tijdloze moderne uitstraling.

Witte stalen deur - Stalendeurinhuis

BRONZEN EN KOPEREN STALEN DEUREN

De kleuren stralen warmte, luxe en elegantie uit en zorgen voor de perfecte finishing touch aan uw interieur. Een bronzen of koperen stalen deur staat bijvoorbeeld prachtig bij zwarte of bruine meubels. De bronzen of koperen kleur wordt op de stalen deur gespoten door een sterke poeder coating. Hierdoor blijft de kleur decennialang zitten op uw stalen deur zonder enige problemen.

Bent u benieuwd of een bronzen of koperen stalen deur past binnen uw interieur? Neem dan vrijblijvend contact op voor een persoonlijk advies op maat. Wij kijken graag met u mee.

STALEN DEUREN IN GRIJS OF ANTRACIET

Ook stalen deuren in de kleur het grijs of antraciet zien we steeds meer. Deze kleuren hebben een onwijze opmars in de interieurwereld gemaakt in het afgelopen jaar en bieden een perfecte uitkomst als u zwart net iets te hard vindt staan in uw interieur. Antracieten of grijze deuren staan erg goed in een industrieel interieur, maar passen ook perfect in een licht en rustig interieur. Grijs en antraciet zijn bovendien beide kleuren die opvallende kleuraccenten beter tot hun recht laten komen.

Bronzen of koper kleurige deuren - Stalendeurinhuis

STALEN DEUREN IN OVERIGE KLEUREN

Wilt u toch net iets anders dan anderen of een exacte kleur toepassen op uw stalen deur? Wij kunnen vrijwel alle kleuren toepassen op uw handgemaakte stalen deuren, vaste panelen of dergelijke producten gemaakt van staal. U kunt het zo gek niet bedenken; van pastel kleuren en grijstinten tot aan zwart-wit tinten, wij kunnen het voor u realiseren! Echter is het wel zo dat aan verschillende kleuren buiten de kleur RAL9005 (zwart) het wel een meerprijs met zich mee kan brengen. Wilt u meer informatie dan ben u altijd van harte welkom bij Stalendeurinhuis op onze locatie ter Oosterhout, Noord-Brabant nabij Breda of wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke eisen en wensen verder door te nemen.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

OFFERTE AANVRAGEN

HANDGEMAAKTE STALEN DEUREN DOOR UW HELE HUIS

Stalen deuren bieden een onbeperkte reeks mogelijkheden en zijn niet alleen een visuele aanwinst voor je woonkamer, maar passen perfect in elke ruimte van je huis! Of het nu de slaapkamer, badkamer, hal of het toilet is, wij plaatsen stalen deuren doorheen jouw hele huis. Wil je ontdekken wat voor prachtige projecten we al hebben gerealiseerd? Neem dan een kijkje in onze galerij. Voor persoonlijk advies op maat, staan we klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek. Neem gerust contact met ons op.