STALENDEURINHUIS

STALEN DEUR VOOR BETERE LICHTINVAL

Bent u toe aan een ruimtelijker gevoel in uw woning? Het verbeteren van de lichtinval in huis maakt al een enorm verschil. Een goede lichtinval zorgt er namelijk voor dat een ruimte optisch groter lijkt, een vrolijke sfeer in huis, maar ook de meubels komen beter tot hun recht. Maar hoe zorgt u hier nu voor? Een stalen deur zorgt voor betere lichtinval en is daarom de ideale oplossing! Lees hieronder waarom.

  100% handgemaakt

  35 jaar ervaring

  Persoonlijk advies gratis

  Inmeten & montage gratis

  Scherp geprijsd

Stalen taatsdeuren voor betere lichtinval

KAMERHOGE TAATSDEUR

Wanneer u nadenkt over hoe u voor een betere lichtinval in huis kunt zorgen, zal er snel bedacht worden om voor meer en grotere ramen te gaan. Naast deze logische keuze zijn er echter ook andere oplossingen te bedenken. Een fantastische manier om voor meer daglicht in huis te zorgen, is door een kamerhoge stalen taatsdeur te plaatsen. Deze deur zorgt voor maximale lichtinval en is ook nog eens erg praktisch. Bij de taatsdeur kunnen de scharnieren namelijk beide kanten op bewegen, ideaal voor elke doorgang in uw woning.

Stalen schuifdeuren voor betere lichtinval

VERSCHILLENDE SOORTEN
STALEN DEUREN

Naast de stalen taatsdeur, kunt u ook kiezen voor een van onze andere stalen deuren. Zo hebben wij ook de stalen scharnierdeur, waarbij in tegenstelling tot de taatsdeur, de scharnieren maar één kant op bewegen. De deur sluit naadloos af op een kozijn of een andere deur wat zorgt voor een volledige isolatie. Nog een andere optie is de stalen schuifdeur. Gemonteerd op een op maat gemaakt railsysteem, wat een stoere industriële look geeft. Deze deur heeft een hangend design wat ervoor zorgt dat de vloer volledig intact blijft. Ook wordt de schuifdeur langs de muur gemonteerd waardoor er geen woonruimte verloren gaat.

Stalen scharnierdeuren voor betere lichtinval

DE VOORDELEN VAN STALEN DEUREN

Naast het feit dat een stalen deur stijlvol is en in bijna ieder huis goed tot zijn recht komt, zijn er ook een aantal praktische voordelen. Deze zetten wij graag voor u op een rijtje.

  • Door de grote hoeveelheid glas dat in de deur is verwerkt, komt er veel natuurlijk licht uw huis binnen.
  • Een stalen deur past overal in huis en zorgt voor een gezellig en ruimtelijk gevoel.
  • Wat uw smaak ook is, een stalen deur boost de uitstraling van uw interieur.
  • U heeft de keuze tussen verschillende modellen, daardoor kunt u zelf bepalen welke deur het beste in uw huis past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een taatsdeur, een scharnierdeur of een schuifdeur.
  • Onze stalen deuren worden altijd op maat gemaakt. Hiermee garanderen wij dat de deur aan uw wensen voldoet.
Stalen scharnierdeur voor betere lichtinval

STALENDEURINHUIS NABIJ BREDA

Bent u benieuwd wat er mogelijk is voor uw huis? Neem dan contact met ons op! Wij komen graag bij u langs om de maten op te meten en om de mogelijkheden te bespreken. Op basis hiervan stellen wij een vrijblijvende offerte op. Onze specialisten doen er alles aan om uw droominterieur te realiseren!

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

OFFERTE AANVRAGEN

HANDGEMAAKTE STALEN DEUREN DOOR UW HELE HUIS

Stalen deuren bieden een onbeperkte reeks mogelijkheden en zijn niet alleen een visuele aanwinst voor je woonkamer, maar passen perfect in elke ruimte van je huis! Of het nu de slaapkamer, badkamer, hal of het toilet is, wij plaatsen stalen deuren doorheen jouw hele huis. Wil je ontdekken wat voor prachtige projecten we al hebben gerealiseerd? Neem dan een kijkje in onze galerij. Voor persoonlijk advies op maat, staan we klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek. Neem gerust contact met ons op.