STALENDEURINHUIS

ENERGIE BESPAREND & STIJLVOL TRAPPENGAT

Door jouw trappengat dicht te maken met stalen deuren en vaste panelen krijg je niet alleen een strakke look maar ook extra voordelen. Door deze handgemaakte ombouw rondom uw trap te maken kunt u het trappengat gemakkelijk openen en sluiten. Dit maakt uw huis veiliger, vooral voor kinderen en huisdieren. Hierdoor kunnen ze niet zomaar naar de trap rennen. Bovendien helpt het om de warmte beter vast te houden in de wintermaanden waardoor je energierekening omlaag gaat. Het ziet er ook nog eens mooi uit. Dus het trappengat wordt niet alleen functioneler maar ook een stukje aantrekkelijker!

Benieuwd naar de mogelijkheden over het dichtmaken van het trappengat in uw woning? Wij vertellen u er graag meer over!

  100% handgemaakt

  35 jaar ervaring

  Persoonlijk advies gratis

  Inmeten & montage gratis

  Scherp geprijsd

Stalen trapombouw - trappengat woonkamer

WAT IS EEN STALEN TRAP OMBOUW

Een stalen trapombouw verwijst naar een constructie rondom of langs een trap waarbij staal als hoofdmateriaal wordt gebruikt voor het dichtmaken van uw trapgat.

Dit type ombouw kan diverse doeleinden hebben, waaronder het optisch verbeteren en functioneel scheiden van de ruimten.
Hierdoor kan de temperatuur beter worden geregeld door de warmte vast te houden.

Ook is het praktisch gezien een goede afscheiding om meer geluidsdemping te creëren, Zo kan geluid tussen verschillende ruimten worden tegengehouden.

Bij stalendeurinhuis kan een trapombouw worden gerealiseerd naar uw wens. Dit kan gecombineerd worden met een scharnierdeuren, taatsdeuren of schuifdeuren geheel naar eigen keuze.

Ook op zoek naar diverse op maat gemaakte producten van staal zoals traphekjes, trapleuningen of iets anders wat uw trap meer veiligheid biedt? Dan bent u bij ons op het juiste adres, wij maken dit alles op maat.

Stalen trapombouw - Trappengat

DE VOORDELEN VAN EEN TRAPOMBOUW:

  • Unieke moderniteit:

Upgrade je huis met onze stijlvolle trap-ombouwen waarmee je niet alleen een trap verandert, maar een statement maakt.

  • Jouw trap, jouw stijl:

Maatwerk is de sleutel! Pas je trap aan op jouw persoonlijke stijl en creëer een uniek element dat past bij de nieuwste designtrends.

  • Thermische efficiëntie

Staal is thermisch efficiënt, waardoor een stalen trapombouw de temperatuur isoleert en warmte vasthoudt in uw huis.

  • Geluidsdempend

Staal absorbeert geluid beter dan hout, wat kan bijdragen aan een stillere en comfortabelere leefomgeving in uw woning.

  • Veiligheid en comfortabel:

Veiligheid hoeft niet saai te zijn. Onze trap-ombouwen combineren stijl met stabiliteit en comfort waardoor jouw huis niet alleen mooi, maar ook veilig is.

  • Duurzaamheid en energiezuinigheid:

Omarm de toekomst met duurzame materialen en energie-efficiënte ontwerpen. Maak een groenere keuze met een milieuvriendelijke trap-ombouw.

  • Verhoog uw woningwaarde:

Investeer in de toekomst. Onze trap-ombouwen kunnen niet alleen de uitstraling verbeteren, maar ook de waarde van je woning verhogen.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

OFFERTE AANVRAGEN

HANDGEMAAKTE STALEN DEUREN DOOR UW HELE HUIS

Stalen deuren bieden een onbeperkte reeks mogelijkheden en zijn niet alleen een visuele aanwinst voor je woonkamer, maar passen perfect in elke ruimte van je huis! Of het nu de slaapkamer, badkamer, hal of het toilet is, wij plaatsen stalen deuren doorheen jouw hele huis. Wil je ontdekken wat voor prachtige projecten we al hebben gerealiseerd? Neem dan een kijkje in onze galerij. Voor persoonlijk advies op maat, staan we klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek. Neem gerust contact met ons op.