STALENDEURINHUIS

STALEN SCHARNIERDEUR BREDA

Wilt u een stalen scharnierdeur in uw huis? Dan bent u bij Stalendeurinhuis in Oosterhout, vlak bij Breda, aan het goede adres! Al onze stalen deuren worden met de hand vervaardigd. Een stalen deur in huis is een echte blikvanger. Stoer, robuust en toch verfijnd! Een ander voordeel: u behoudt de ruimte en lichtinval.

  100% handgemaakt

  35 jaar ervaring

  Persoonlijk advies gratis

  Inmeten & montage gratis

  Scherp geprijsd

stalen scharnierdeur breda

WAT IS EEN STALEN SCHARNIERDEUR?

Een stalen scharnierdeur is een slanke stalen deur met een kenmerkend scharnierpunt. Door een stalen constructie (frame) in combinatie met vakmanschap en hoogwaardige scharnieren komt een deur tot stand.
De slanke profielen en het veiligheidsglas zorgen voor meer licht en geven een bijzondere sfeer aan de ruimte door transparantie en lichtinval.

Stalen scharnierdeuren - op maat gemaakt

WERKING STALEN SCHARNIERDEUR

Een scharnierdeur werkt door middel van scharnieren. De deur opent net als een normale deur. De scharnieren worden gemonteerd met zeskant bouten, dat geeft een stoer uiterlijk. Een stalen scharnierdeur kan zowel in grote als wat kleinere ruimtes gemonteerd worden. Alles wordt met een speciaal scharnierprofiel geplaatst. Het lijkt daardoor alsof de deur zweeft.
De deur opent en sluit u aan één kant van de ruimte.

VEILIGHEIDSGLAS

Het glas dat we gebruiken voor een stalen scharnierdeur is veiligheidsglas. Veiligheidsglas wordt ook wel letselwerende beglazing genoemd. Wanneer het glas breekt blijven de glasscherven aan de folie vastzitten. Zo zorgt het ervoor dat er geen scherpe glasscherven ontstaan en dat er niemand gewond kan raken. Wij hebben verschillende soorten glas, namelijk, wit-melkglas, transparant of gerookt donker glas. Lichtdoorlatend glas is ideaal voor vergaderruimtes wanneer u het lichtinval wilt behouden. Wanneer u nodige privacy wilt creëren kunt u kiezen voor wit-melkglas of gerookt glas.

STALENDEURINHUIS NABIJ BREDA

Wilt u meer weten over onze stalen scharnierdeuren? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Oosterhout, nabij Breda. Laat ons weten wat uw wensen zijn en we bekijken graag alle mogelijkheden.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

OFFERTE AANVRAGEN

HANDGEMAAKTE STALEN DEUREN DOOR UW HELE HUIS

Stalen deuren bieden een onbeperkte reeks mogelijkheden en zijn niet alleen een visuele aanwinst voor je woonkamer, maar passen perfect in elke ruimte van je huis! Of het nu de slaapkamer, badkamer, hal of het toilet is, wij plaatsen stalen deuren doorheen jouw hele huis. Wil je ontdekken wat voor prachtige projecten we al hebben gerealiseerd? Neem dan een kijkje in onze galerij. Voor persoonlijk advies op maat, staan we klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek. Neem gerust contact met ons op.