STALENDEURINHUIS

STALEN SCHUIFDEUR BREDA

Bent u op zoek naar een opvallende toevoeging voor uw woning, maar kampt u met beperkte ruimte? Dan biedt een stalen schuifdeur de perfecte oplossing! Stalendeurinhuis is uw specialist in het vervaardigen en installeren van stalen schuifdeuren, en we staan klaar om uw ruimte te transformeren. Ontdek onze uitgebreide collectie stalen schuifdeuren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een stijlvol statement maken.

Of u nu houdt van een industrieel, modern of een klassiek ontwerp. Wij hebben de perfecte handgemaakte schuifdeur die naadloos aansluit op uw woonstijl. Bezoek onze showroom in het bruisende Oosterhout, gelegen in het sfeervolle Noord-Brabant, nabij Breda. Hier kunt u onze hoogwaardige stalen schuifdeuren van dichtbij ervaren en persoonlijk advies ontvangen van ons toegewijde team.

Kies voor vakmanschap, kies voor stijl, kies voor Stalendeurinhuis. Transformeer uw woning vandaag nog met onze prachtige stalen schuifdeuren.

  100% handgemaakt

  35 jaar ervaring

  Persoonlijk advies gratis

  Inmeten & montage gratis

  Scherp geprijsd

Werking stalen schuifdeur Stalendeurinhuis

WAT IS EEN STALEN SCHUIFDEUR

Waar een stalen schuifdeur voorheen alleen voorkwam in een industriële omgeving, wordt deze tegenwoordig in veelvoud binnenshuis gebruikt. Zo is het mogelijk om de deur tussen uw kamer en suite te vervangen door een stalen schuifdeur, maar ook de deur van bijvoorbeeld de hal naar de woonkamer of keuken. Een stalen schuifdeur is een praktische én stylishe oplossing voor oppervlakten met weinig ruimte.

Stalen schuifdeur in Breda - Stalendeurinhuis

OPTIES STALEN SCHUIFDEUR

Stalendeurinhuis werkt met verschillende railsystemen voor de stalen schuifdeur. Bij de eerste optie zijn de loopwielen boven op een rail bevestigd waardoor deze een ouderwetse look krijgt. Dit noemen we een duurzaam en robuust ophangsysteem. Bij de tweede optie rollen de wieltjes in de rail die verwerkt is in een slank en modern ophangsysteem.

Al onze stalen schuifdeuren zijn voorzien van een softclose werking, systeem. Dit zorgt ervoor dat wanneer de deur wordt dichtgegooid de deuren op het laatste moment wordt opgevangen en rustig sluiten.

Schuifdeur met loopwielen - Stalendeurinhuis

SCHUIFDEUR MET LOOPWIELEN

Een schuifdeur op loopwielen biedt een praktische en eigentijdse oplossing voor ruimtes waarin traditionele draaideuren niet praktisch zijn. Deze deuren rusten op geïntegreerde loopwielen die soepel over een rail bewegen. Het ontwerp minimaliseert de benodigde ruimte voor de deur, waardoor het ideaal is voor beperkte ruimtes of situaties waar een brede openingshoek niet mogelijk is.

De schuifdeur op loopwielen combineert functionaliteit met een strak uiterlijk en is beschikbaar in diverse stijlen, materialen en afwerkingen. Hierdoor kunt u de deur aanpassen aan uw interieur, terwijl u geniet van het gemak en de ruimtebesparing die deze innovatieve deuroplossing biedt.

Schuifdeur met loopwagens in rails - Stalendeurinhuis

SCHUIFDEUR MET LOOPWAGENS

Ontdek de verfijnde elegantie van onze in rail verwerkte schuifdeur, waarbij geavanceerde interne loopwagentjes zorgen voor een moeiteloze beweging binnenin de rail. Anders dan traditionele systemen bewegen de loopwagentjes discreet binnenin de rail, waardoor een gestroomlijnde uitstraling ontstaat zonder concessies te doen aan prestaties.

Deze innovatieve benadering van schuifdeur ontwerp maximaliseert niet alleen de beschikbare ruimte, maar biedt ook een strak en modern esthetisch aanzien. De interne loopwagentjes zorgen voor een geruisloze werking en een vloeiende beweging, waardoor de deur met gemak opent en sluit.

Kies voor een naadloze integratie in uw interieur en geniet van het samenspel tussen functionaliteit en verfijning met onze in rail verwerkte schuifdeur met interne loopwagentjes. Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, past deze deur perfect bij diverse stijlen en voorkeuren.

33.2 LETSELWEREND VEILIGHEIDSGLAS

Ervaar een unieke samensmelting van veiligheid en stijl met onze stalen schuifdeuren, voorzien van hoogwaardig veiligheidsglas, ook bekend als letselwerende beglazing. Bij eventuele glasbreuk blijven de scherven stevig aan het folie kleven, waardoor uw veiligheid gewaarborgd blijft.

Ons veiligheidsglas biedt een scala aan exclusieve uitstralingen waaronder het moderne transparante glas, het subtiele lichtdoorlatende glas, het elegante melkglas en het mysterieuze gerookte glas. Hiermee kunt u de perfecte match vinden omtrent het raamwerk van openlijk en privacy tot aan privé of zakelijk. Bij Stalendeurinhuis verbinden we niet alleen veiligheid met stijl, maar bieden we ook een uniek designelement toe aan uw interieur.

Schuifdeur op loopwielen in Breda

STALENDEURINHUIS NABIJ BREDA

Bent u geïnspireerd of heeft u vragen over de mogelijkheden van een stalen schuifdeur? Wij van stalendeurinhuis helpen u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen door te spreken of kom langs in de showroom in Oosterhout, nabij Breda.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

OFFERTE AANVRAGEN

HANDGEMAAKTE STALEN DEUREN DOOR UW HELE HUIS

Stalen deuren bieden een onbeperkte reeks mogelijkheden en zijn niet alleen een visuele aanwinst voor je woonkamer, maar passen perfect in elke ruimte van je huis! Of het nu de slaapkamer, badkamer, hal of het toilet is, wij plaatsen stalen deuren doorheen jouw hele huis. Wil je ontdekken wat voor prachtige projecten we al hebben gerealiseerd? Neem dan een kijkje in onze galerij. Voor persoonlijk advies op maat, staan we klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek. Neem gerust contact met ons op.