STALENDEURINHUIS

OP ZOEK NAAR STALEN SCHUIFDEUREN IN NOORD-BRABANT?

Bent u op zoek naar een industriële deur, maar heeft u beperkte ruimte voor een deur die naar buiten zwaait? Dan is een stalen schuifdeur de perfecte oplossing! Ontdek verschillende railsystemen: kies voor zichtbare loopwielen voor een rustieke uitstraling of een modern cassette systeem. Een stalen schuifdeur is niet alleen indrukwekkend en stoer, maar voegt ook een finishing touch toe aan uw huis.

  100% handgemaakt

  35 jaar ervaring

  Persoonlijk advies gratis

  Inmeten & montage gratis

  Scherp geprijsd

STALEN SCHUIFDEUR

WERKING STALEN SCHUIFDEUR

Wij maken de schuifdeuren op basis van 2 soorten types door gebruik van:

  • De Softclose treedt in werking wanneer de deur wordt opengedaan of dichtgedaan. Het laatste moment wordt de deur opgevangen en opent of sluit de deur zichzelf.

  • De klassieke methode: Hierbij worden Loopwielen op een bovenrail bevestigd waardoor deze een ouderwetse look krijgt. Dit is een duurzaam en robuust ophangsysteem.

  • De moderne methode: Hierbij rollen loopwagentjes intern in de rail, cassette. Dit is een slank en modern ophangsysteem.

     

Werking - Stalendeurinhuis

STALENDEURINHUIS

BESCHIKBARE MAATWERK OPTIES

Bij ons draait alles om de perfecte afmetingen, en we gaan zelfs verder: wij passen uw stalen deur tot op slechts 5 mm nauwkeurig aan, voor een naadloze integratie in uw, leef of werkruimte.

*Technische tekeningen zijn mogelijk indien gewenst.

De scharnierdeuren werken door middel van hoogwaardige scharnieren die de deuren tot een minimale open stand van 90 graden brengen.

Breng jouw visie tot leven met onze stalen deuren, waar vlakverdeling een kunstvorm wordt. Geef je deur een uniek karakter door te kiezen uit een scala aan vlakverdelingen, zorgvuldig afgestemd op jouw persoonlijke stijl. Dezelfde stijl en lijnenspel kan ook worden doorgevoerd op uw:

– Deur
– Bovenlicht
– Zijlicht
– Balustrade
– Ombouw

Ontdek onze elegante deurbeslag-collectie, waar stijl en gebruiksgemak samenkomen. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen om niet alleen deuren te bedienen, maar ook om een vleugje klasse toe te voegen aan jouw ruimte.

– Handgrepen geheel naar wens van de klant.
– Opties tot slotwerk om de deur te kunnen afsluiten zijn mogelijk.

Wij hebben verschillende keuzes glas. Voornamelijk maken wij gebruik van letselwerend veiligheids-glas. Mocht dit kapot gaan dan blijft dit hangen in een folie waardoor er geen scherven naar beneden vallen. Daarnaast hebben wij de keuze uit verschillende soorten glas:

– Helder glas
– Mat (Melk) glas
– Getint (Gerookt) glas
– Spiegelglas (privacy) glas
– Figuur glas

Het glas kan op 2 soorten manieren geplaatst worden in uw deur, namelijk door middel van glasprofielen of stopverf, de verschillen zitten hem in het volgende:

Glasprofielen: Beide zijde worden afgewerkt door middel van stalen profielen die het glas op zijn plek houden. Hierdoor krijgt de deur een moderne uitstraling en oogt de deur hetzelfde zowel aan de voorkant als achterkant van de deur.

Stopverf: één kant van de deur heeft een afgewerkte zijde wat de deur een klassieke uitstraling geeft. Het glas wordt namelijk aan de voor of achterkant vastgezet door middel van stopverf. De stopverf wordt er met de hand ingestreken onder een hoek van 45°

Onze hoogwaardige poedercoating biedt niet alleen een verbluffende visuele impact, maar ook duurzaamheid en bescherming tegen de elementen. Uw stalen deur behoudt zijn pracht, zelfs bij dagelijks gebruik.

Kies uit een verfijnd scala aan kleuren die perfect passen bij uw interieur. Van tijdloos zwart tot moderne metallic tinten, elk pigment wordt zorgvuldig aangebracht voor een rijke, levendige afwerking.

*De meeste kleuren hebben een meerprijs buiten RAL9005 (zwart).

Ontdek de ultieme ontwerpvrijheid met onze scharnierdeuren die zonder kozijn geplaatst kunnen worden. Geen beperkingen, geen grenzen; laat onze specialisten scharnierdeuren installeren die als opzichzelfstaande kunstwerken fungeren, naadloos en stijlvol.

*Uiteraard kunnen wij ook deuren leveren met een op maat gemaakt overzet kozijn, mocht u daar naar op zoek zijn!

De scharnierdeuren sluiten door middel van een magneet sluiting boven en onder in de deursponning. Door de sterke aantrekkingskracht van de magneten worden de scharnierdeuren in gesloten stand gehouden.

Laat natuurlijk licht binnen en verrijk je ruimte met onze deuren, voorzien van zijlichten en bovenlichten. Een harmonieus samenspel van design en licht dat elke deur omtovert tot een uitnodigend kunstwerk. Het gaat niet alleen om een entree; het is een subtiele verklaring van elegantie en slim ontworpen ruimte. Ontdek de deuren die de barrières tussen binnen en buiten vervagen, en jouw leefruimte omzetten in een heldere, stijlvolle oase.

Stalen deur op maat

SCHUIFDEUR MET LOOPWIELEN

Stap binnen in modern comfort met onze schuifdeur op loopwielen –
Dé perfecte oplossing voor ruimtes waar traditionele deuren tekortschieten. Met geïntegreerde loopwielen glijdt deze deur soepel over een rail. Dit type schuifdeur is ontworpen om kostbare ruimte te besparen. Ideaal voor compacte ruimtes of plekken waar een openingshoek niet haalbaar is.

De schuifdeur op loopwielen straalt niet alleen praktisch gebruik uit maar ook een hedendaags design. Personaliseer uw entree met diverse stijlen, materialen en afwerkingen waardoor uw deur een naadloze aanvulling wordt op uw interieur. Ervaar het gemak en de stijlvolle functionaliteit van ruimteoptimalisatie met deze innovatieve deuroplossing. Verrijk uw leefruimte met het klassieke ontwerp en gebruiksgemak.

Schuifdeur-systeem - Loopwielen

STOPVERF OF GLASPROFIELEN

Onze stalen scharnierdeuren, taatsdeuren en schuifdeuren met glas kunnen op twee verschillende manieren worden afgewerkt:

* Het afwerken met glasprofielen brengt wel een meerprijs met zich mee, omdat deze afzonderlijk in dezelfde kleur gepoedercoat moeten worden, wat resulteert in meer vierkante meters.

  • Stopverf zijde en één afgewerkte zijde (klassiek).

  • Glasprofielen, beide zijde zijn hetzelfde afgewerkt (Modern).

SCHUIFDEUR MET LOOPWAGENS

Ontdek pure elegantie met onze schuifdeur in rails methode, geavanceerde interne loopwagentjes waarvan wieltjes zorgen voor een moeiteloze beweging. In tegenstelling tot klassieke systemen bewegen deze wieltjes discreet in de rail, waardoor een strakke uitstraling ontstaat zonder in te boeten aan visuele aantrekkingskracht.

Deze vernieuwende benadering van schuifdeur ontwerp maximaliseert niet alleen de beschikbare ruimte, maar biedt ook een eigentijdse look.
De interne wieltjes zorgen voor een geruisloze werking en een vloeiende beweging, waardoor de deur met gemak opent en sluit.

Kies voor naadloze integratie in uw interieur en omarm de perfecte balans tussen functionaliteit en finesse met onze schuifdeur op rails. Verkrijgbaar in diverse hoogwaardige materialen en afwerkingen, past deze deur perfect bij verschillende stijlen en voorkeuren. Upgrade uw leefruimte met deze moderne deuroplossing.

Schuifdeur-systeem - Loopwagens

STALEN DEUREN & GLASOPTIES

Al onze op maat gemaakte stalen deuren worden standaard geleverd met 33.2 letselwerend veiligheidsglas. Voor wie iets anders wenst, bieden we extra opties aan, zij het tegen een meerprijs.

  • Gerookt / getint glas

  • Melk-wit glas

  • Spiegel glas

SCHUIFDEUR VOOR EEN BESTAAND KOZIJN

Hierbij valt de stalen schuifdeur voor de muur nagenoeg een de dikte van de plint. Hierdoor is de rand van de deur net wat overlappend voor de deursponning waardoor er geen randen of kieren te zien zijn.

Schuifdeur-systeem - Loopwagens

SCHUIFDEUREN ZONDER KOZIJN

Hierbij valt de stalen schuifdeur voor het kozijn, hierdoor is de rand van de deur net wat overlappend voor de deursponning. Hierdoor er geen randen of kieren te zien zijn.

Schuifdeur-systeem - Loopwagens
Handgemaakte stalen schuifdeur

STALEN SCHUIFDEUR

TOEPASSING

Voor de toepassing van een schuifdeur-systeem moet men er altijd van uitgaan, er een dubbele ruimte nodig is van de deurbreedte om de deur volledig te kunnen openen. Een schuifdeur neemt geen extra zit/woonruimte ruimte in beslag. Dit komt doordat de schuifdeur namelijk langs de muurzijde schuift, wat weer ruimte besparend is.

OPBOUW

Wij werken met een hangend deur principe waardoor de vloer intact blijft. De geleider van de schuifdeur zit aan de wand of in de vloer bevestigd. In goed overleg met de klant wordt de geleider verlijmd, geplakt of geschroefd.

Op maat gemaakte schuifdeur

EEN GROOT GLAS OPPERVLAKTE

Onze deuren worden gemaakt uit smalle profielen, slecht 20 mm terwijl de meesten 40 mm gebruiken. Hierdoor behoudt u veel lichtinval en een goed verlichte ruimte, ook kijkt u niet aan tegen dikke randen of spijlen.

  • Grote glasoppervlakte

  • Meer transparantie en lichtinval

  • Geen dikke randen of spijlen.

OP ZOEK NAAR STALEN SCHUIFDEUREN IN NOORD-BRABANT?

Ontdek de allure van stalen scharnierdeuren, taatsdeuren en schuifdeuren, perfect afgestemd op jouw stijl in Noord-Brabant. Bezoek onze showroom in Oosterhout NB en laat je inspireren voor jouw unieke deuroplossingen. Van Eindhoven tot Breda, creëer een tijdloos statement voor jouw interieur!

WIJ LEVEREN SCHUIFDEUREN IN DE PLAATSEN:

Aalburg, Alphen-Chaam, Asten, Baarle-Nassau, Bergeijk, Bergen op Zoom, Bernheze, Best, Bladel, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Breda, Cranendonck, Cuijk, Deurne, Dongen, Drimmelen, Eersel, Eindhoven, Etten-Leur, Geertruidenberg, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Gilze en Rijen, Goirle, Grave, Haaren, Halderberge, Heeze-Leende, Helmond, ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch), Heusden, Hilvarenbeek, Laarbeek, Landerd, Loon op Zand, Meierijstad, Mill en Sint Hubert, Moerdijk, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Oirschot, Oisterwijk, Oosterhout, Oss, Reusel-De Mierden, Roosendaal, Rucphen, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Someren, Son en Breugel, Steenbergen, Tilburg, Uden, Valkenswaard, Veldhoven, Vught, Waalre, Waalwijk, Woensdrecht, Zundert.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

OFFERTE AANVRAGEN

HANDGEMAAKTE STALEN DEUREN DOOR UW HELE HUIS

Stalen deuren bieden een onbeperkte reeks mogelijkheden en zijn niet alleen een visuele aanwinst voor je woonkamer, maar passen perfect in elke ruimte van je huis! Of het nu de slaapkamer, badkamer, hal of het toilet is, wij plaatsen stalen deuren doorheen jouw hele huis. Wil je ontdekken wat voor prachtige projecten we al hebben gerealiseerd? Neem dan een kijkje in onze galerij. Voor persoonlijk advies op maat, staan we klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek. Neem gerust contact met ons op.