STALENDEURINHUIS

STALEN TAATSDEUR TILBURG

Op zoek naar een prachtige eyecatcher voor jouw huis? Stalendeurinhuis is dé specialist in stalen taatsdeuren, allemaal met de hand vervaardigd. Bezoek onze showroom in Oosterhout nabij Tilburg voor inspiratie en advies!

  100% handgemaakt

  35 jaar ervaring

  Persoonlijk advies gratis

  Inmeten & montage gratis

  Scherp geprijsd

stalen taatsdeur Breda

WAT IS EEN STALEN TAATSDEUR?

Stalen taatsdeuren zijn uiterst praktisch en veelzijdig. Ze kunnen moeiteloos in beide richtingen worden geduwd en sluiten automatisch. Bovendien kunnen ze op 90 graden worden vastgezet voor een maximale doorgang. In tegenstelling tot scharnierdeuren hebben taatsdeuren hun draaipunten niet in de muur, maar op de vloer en het plafond. Dit maakt ze geschikt voor verschillende woningtypes en interieurs.

TAATSDEUR KENMERKEN

Een stalen taatsdeur is kenmerkend om zijn elegantie, lichtdoorlatendheid en transparantie. Daarnaast beschikt de deur over verschillende functionaliteiten waaronder dat deze niet over traditionele scharnieren beschikt maar over een taats-systeem. Hierdoor kan de deur door middel van een taats-pen bovenin het plafond en een taats-lager onderin 180 graden opdraaien en op 90 graden zowel beide kanten van de kamer worden opengezet.

Wanneer de deur een zetje krijgt valt de deur subtiel dicht, hierbij hoeft de deur niet geholpen te worden. Dit gebeurt geheel automatisch.

Maatvoering taatsdeur - Stalendeurinhuis
Stalen taatsdeur - op maat gemaakt

WERKING STALEN TAATSDEUR

De stalen taatsdeur sluit zichzelf dankzij een geavanceerd hydraulisch mechanisme. Bij het openen valt de deur automatisch naar een hoek van 90 graden. Het unieke ontwerp maakt het mogelijk dat de taatsdeur naar beide kanten opengaat, waardoor een volledige draai van 180 graden mogelijk is. Bovendien kan de snelheid waarmee de deur sluit worden aangepast door middel van twee stelschroeven en een ‘softclose’-functie, waardoor het sluiten van de deur op een gecontroleerde en geruisloze manier verloopt.

VEILIGHEIDSGLAS

Voor onze stalen taatsdeuren gebruiken we veiligheidsglas, ook bekend als letselwerende beglazing. Deze glasoptie is ontworpen om letsel te voorkomen in het geval van breuk, doordat de scherven aan een speciale folie blijven plakken. Dit zorgt ervoor dat niemand gewond raakt door scherpe glassplinters. U heeft de keuze tussen volledig transparant glas of lichtdoorlatend glas, afhankelijk van uw voorkeuren en de gewenste functionaliteit. Lichtdoorlatend glas is bijvoorbeeld ideaal voor vergaderruimtes, waar het zorgt voor een heldere omgeving terwijl het toch privacy biedt.

Stalen taatsdeur - op maat gemaakt

STALENDEURINHUIS NABIJ TILBURG

Bent u geïnteresseerd in onze stalen taatsdeuren en wilt u ontdekken welke mogelijkheden er bij u thuis zijn? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Als u de opties liever persoonlijk wilt bekijken, nodigen wij u graag uit om onze showroom in Oosterhout te bezoeken, nabij Tilburg. Onze deskundige vakman staat klaar om samen met u de beste oplossing te vinden om uw interieur naar een hoger niveau te tillen!

OFFERTE AANVRAGEN

HANDGEMAAKTE STALEN DEUREN DOOR UW HELE HUIS

Stalen deuren bieden een onbeperkte reeks mogelijkheden en zijn niet alleen een visuele aanwinst voor je woonkamer, maar passen perfect in elke ruimte van je huis! Of het nu de slaapkamer, badkamer, hal of het toilet is, wij plaatsen stalen deuren doorheen jouw hele huis. Wil je ontdekken wat voor prachtige projecten we al hebben gerealiseerd? Neem dan een kijkje in onze galerij. Voor persoonlijk advies op maat, staan we klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek. Neem gerust contact met ons op.