STALENDEURINHUIS

OP ZOEK NAAR TAATSDEUREN IN NOORD-BRABANT?

Ontdek de unieke charme van stalen deuren voor jouw huis of bedrijfspand in Noord-Brabant. Gefabriceerd met robuust staal en verfraaid met glazen panelen, stralen ze een eigentijdse en verfijnde uitstraling uit. Deze deuren maximaliseren natuurlijk licht en creëren een gevoel van ruimtelijkheid en luxe in elke ruimte. Laten we dieper ingaan op de kenmerken die stalen deuren met glas zo begeerlijk maken voor thuisgebruik.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder of kom langs in onze showroom in Oosterhout NB, we helpen u graag!

 

  100% handgemaakt

  35 jaar ervaring

  Persoonlijk advies gratis

  Inmeten & montage gratis

  Scherp geprijsd

STALEN TAATSDEUR

DE WERKING VAN EEN TAATSDEUR

Een stalen taatsdeur is zelfsluitend door gebruik van een hydraulisch mechanisme. De deur valt automatisch in een 90 graden lock ‘open’ stand. Een taatsdeur gaat naar beide kanten open (dus 180 graden).
Het mechanisme zit ingebouwd onder in de deur. De snelheid van het sluiten (softclose) van de deur is instelbaar door middel van 2 stelschroeven.

Stalen taatsdeur - op maat gemaakt

STOPVERF OF GLASPROFIELEN

Onze stalen scharnierdeuren, taatsdeuren en schuifdeuren met glas kunnen op twee verschillende manieren worden afgewerkt:

* Het afwerken met glasprofielen brengt wel een meerprijs met zich mee, omdat deze afzonderlijk in dezelfde kleur gepoedercoat moeten worden, wat resulteert in meer vierkante meters.

  • Stopverf zijde en één afgewerkte zijde (klassiek).

  • Glasprofielen, beide zijde zijn hetzelfde afgewerkt (Modern).

AANDACHT VOOR

Bij Stalendeurinhuis gaan we verder dan alleen uiterlijk. Onze expertise omvat een zorgvuldige afstemming op praktische elementen bij het plaatsen van elke deur. Van vloerverwarming en leidingen tot waterpas, bevestiging in beton, steen of staal, luchtventilatie, lampen en plinten. Wij garanderen een naadloze integratie, waarbij functionaliteit en design samenkomen voor de perfecte deuropening in uw ruimte. Ontdek vakmanschap tot in elk detail.

TECHNISCHE TEKENING MOGELIJK

Stel je voor dat je op zoek bent naar de perfecte stalen taatsdeur om je ruimte te transformeren. Met een technische tekening in handen krijg je niet alleen een gedetailleerd overzicht van de afmetingen en specificaties, maar ook een visuele voorstelling van het ontwerp.

Maatvoering taatsdeur - Stalendeurinhuis

STALEN DEUREN & GLASOPTIES

Al onze op maat gemaakte stalen deuren worden standaard geleverd met 33.2 letselwerend veiligheidsglas. Voor wie iets anders wenst, bieden we extra opties aan, zij het tegen een meerprijs.

  • Gerookt / getint glas

  • Melk-wit glas

  • Spiegel glas
Stalen taatsdeur - op maat gemaakt

STALEN TAATSDEUR

TOEPASSING

De taatsdeur is een type deur dat om een verticale as draait, wat betekent dat de deur zowel naar binnen als naar buiten kan openen zonder scharnieren aan de zijkant. De toepassingen van taatsdeuren zijn divers en lenen zich voor zowel grote en kleine ruimtes waarbij de doorloop groot genoeg is.

OPBOUW

Door middel van een klein voetplaatje op de vloer en een stalen pen verbinding in het plafond. Bij het plaatsen van deze deur is er geen vloerpot nodig en hoeven wij niet dieper te boren dan 20 mm om het bevestigingsplaatje te monteren. Voor een stalen taatsdeur zijn geen kozijnen nodig (zwevend principe).

Stalen taatsdeur - op maat gemaakt

EEN GROOT GLAS OPPERVLAKTE

Onze deuren worden gemaakt uit smalle profielen, slecht 20 mm terwijl de meesten 40 mm gebruiken. Hierdoor behoudt u veel lichtinval en een goed verlichte ruimte, ook kijkt u niet aan tegen dikke randen of spijlen.

  • Grote glasoppervlakte

  • Meer transparantie en lichtinval

  • Geen dikke randen of spijlen.

OP ZOEK NAAR STALEN TAATSDEUREN IN NOORD-BRABANT?

Ontdek de allure van stalen scharnierdeuren, taatsdeuren en schuifdeuren, perfect afgestemd op jouw stijl in Noord-Brabant. Bezoek onze showroom in Oosterhout NB en laat je inspireren voor jouw unieke deuroplossingen. Van Eindhoven tot Breda, creëer een tijdloos statement voor jouw interieur!

WIJ LEVEREN TAATSDEUREN IN DE PLAATSEN:

Aalburg, Alphen-Chaam, Asten, Baarle-Nassau, Bergeijk, Bergen op Zoom, Bernheze, Best, Bladel, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Breda, Cranendonck, Cuijk, Deurne, Dongen, Drimmelen, Eersel, Eindhoven, Etten-Leur, Geertruidenberg, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Gilze en Rijen, Goirle, Grave, Haaren, Halderberge, Heeze-Leende, Helmond, ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch), Heusden, Hilvarenbeek, Laarbeek, Landerd, Loon op Zand, Meierijstad, Mill en Sint Hubert, Moerdijk, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Oirschot, Oisterwijk, Oosterhout, Oss, Reusel-De Mierden, Roosendaal, Rucphen, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Someren, Son en Breugel, Steenbergen, Tilburg, Uden, Valkenswaard, Veldhoven, Vught, Waalre, Waalwijk, Woensdrecht, Zundert.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

OFFERTE AANVRAGEN

HANDGEMAAKTE STALEN DEUREN DOOR UW HELE HUIS

Stalen deuren bieden een onbeperkte reeks mogelijkheden en zijn niet alleen een visuele aanwinst voor je woonkamer, maar passen perfect in elke ruimte van je huis! Of het nu de slaapkamer, badkamer, hal of het toilet is, wij plaatsen stalen deuren doorheen jouw hele huis. Wil je ontdekken wat voor prachtige projecten we al hebben gerealiseerd? Neem dan een kijkje in onze galerij. Voor persoonlijk advies op maat, staan we klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek. Neem gerust contact met ons op.