STALENDEURINHUIS

WAAROM KIEZEN VOOR STALEN DEUREN IN UW HUIS?

Er zijn talloze redenen te bedenken om voor stalen deuren in uw huis te kiezen. Naast de prachtige looks hebben stalen deuren namelijk ook veel functionele voordelen. Stalen deuren bezitten een aantal zeer praktische eigenschappen. In deze blog vertellen wij u graag waarom u voor een stalen deur kunt kiezen.

  100% handgemaakt

  35 jaar ervaring

  Persoonlijk advies gratis

  Inmeten & montage gratis

  Scherp geprijsd

UIT WAT VOOR STALEN DEUREN KUNT U KIEZEN?

Stalen deuren zijn er in veel verschillende soorten en maten. U hebt hierbij de keuze tussen verschillende kleuren, maten, frames, eigenschappen, designs en nog veel meer. Iedere optie heeft eigen voordelen waarmee ze zich onderscheiden. Wij vertellen u graag meer over de meest gekozen stalen deuren:

STALEN SCHARNIERDEUR

De stalen scharnierdeur wordt zoals de naam al impliceert herkend aan het kenmerkende scharnierpunt. Het is een slanke deur die bestaat uit een stalen constructie. De slanke profielen in combinatie met het veiligheidsglas zorgen voor een lichtere en stijlvolle sfeer aan uw ruimte. Deze eigenschappen geven de scharnierdeur een isolerende en transparante werking die iedere ruimte van een sfeervolle indruk voorziet.

Doordat de scharnierdeuren met een speciaal scharnier profiel gemonteerd worden, is het de plaatsing van een kozijn niet nodig. Dit scharnierprofiel maakt het alsof de deur zweeft.

Binnendeur van staal - Taatsdeur

STALEN TAATSDEUR

Een stalen taatsdeur is een zeer praktische optie bij de keuze van uw doorgang. In tegenstelling tot de scharnierdeur, zitten de scharnieren op de vloer en in het plafond in plaats van in de muur. Dit systeem zorgt ervoor dat de taatsdeur naar beide kanten geopend kan worden. De deuren sluiten automatisch, maar ze kunnen wel open blijven staan op een hoek van 90 graden.

Door middel van een hydraulisch mechanisme zijn taatsdeuren zelfsluitend waarbij de snelheid van de sluiting (indien gewenst) zelf in te stellen is. Net zoals bij de stalen scharnierdeur, is het plaatsen van een kozijn niet nodig bij een taatsdeur.

STALEN SCHUIFDEUR

Een andere veelgemaakte keuze is de stalen schuifdeur. Een stalen schuifdeur heeft namelijk een mooie industriële look en geeft hiermee een stoere uitstraling aan uw huis. Stalendeurinhuis maakt stalen schuifdeuren door gebruik te maken van een softclose. Deze softclose komt in werking als de deur dichtgegooid wordt en zorgt ervoor dat deze op het laatste moment afremt.

Boven op de schuifdeur bevestigen we een bovenrail waar de loopwielen in rollen. Dit ophangsysteem is slank, duurzaam en modern en geeft de schuifdeur een robuuste uitstraling. Door dit ophangsysteem hangt de deur boven de grond waardoor de vloer te allen tijde intact blijft.

DE VOORDELEN VAN STALEN DEUREN

Stalen deuren zijn tegenwoordig erg populair en zijn steeds vaker te vinden in woonhuizen. De deuren zijn origineel, tijdloos en passen in vrijwel ieder interieur. In combinatie met glas zorgen de stalen deuren er ook voor dat het lichtinval in huis behouden blijft. Daarnaast voorzien stalen deuren uw woning van een ruimtelijk gevoel doordat u door de ruimtes heen kunt kijken.

Mochten al deze voordelen u nog niet overtuigd hebben, zijn stalen deuren ook nog eens zeer gemakkelijk te onderhouden. Het enige benodigde onderhoud is het stofvrij houden van de deuren.

Op maat gemaakte stalen deuren - Stalendeurinhuis

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

OFFERTE AANVRAGEN

HANDGEMAAKTE STALEN DEUREN DOOR UW HELE HUIS

Stalen deuren bieden een onbeperkte reeks mogelijkheden en zijn niet alleen een visuele aanwinst voor je woonkamer, maar passen perfect in elke ruimte van je huis! Of het nu de slaapkamer, badkamer, hal of het toilet is, wij plaatsen stalen deuren doorheen jouw hele huis. Wil je ontdekken wat voor prachtige projecten we al hebben gerealiseerd? Neem dan een kijkje in onze galerij. Voor persoonlijk advies op maat, staan we klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek. Neem gerust contact met ons op.