STALENDEURINHUIS

STALEN DEUR BREDA

 

Wij van Stalendeurinhuis in Oosterhout, nabij Breda, bieden stalen deuren en producten aan. Een stalen deur in huis is tegenwoordig erg populair. Het is tijdloos, origineel en een echte blikvanger in uw interieur. Door het gebruik van staal in combinatie met glas blijft het lichtinval in uw huis behouden. Daarnaast kun je door de ruimtes heen kijken wat een ruimtelijk effect geeft. 

Bent u benieuw naar de mogelijkheden? Lees snel verder of kom langs in onze showroom in Oosterhout, vlakbij Breda. We helpen u graag!

MOGELIJKHEDEN

Stalendeurinhuis biedt drie verschillende soorten stalen deuren aan. We vertellen u er graag meer over!

STALEN SCHARNIERDEUR

Een stalen scharnierdeur is een slanke stalen deur met een kenmerkend scharnierpunt net zoals een normale deur. De deur laat veel licht door en geeft stijl in de ruimte.

Stalen scharnierdeuren - op maat gemaakt

STALEN TAATSDEUR

Een stalen taatsdeur is de meest praktische oplossing voor uw doorgang. Een taatsdeur sluit automatisch en kan naar beide kanten geopend worden. De scharnierpunten liggen hier op de vloer en in het plafond. Ook kan de taatsdeur op 90 graden open blijven staan.

STALEN SCHUIFDEUR

Een stalen schuifdeur werkt met een rail systeem. Dit geeft een industriële uitstraling. Er zijn verschillende rail systemen. Het is een stoere deur om naar te kijken en het kan uw huis echt afmaken.

Stalen schuifdeur - op maat gemaakt

WERKWIJZE

Allereerst maken we een afspraak om te kijken naar een passend ontwerp voor uw deur, portaal of pui. Alle ideeën zijn welkom en wij denken graag met u mee! Daarna komen we langs voor het inmeten. Alles wordt door ons op maat gemaakt, met een handvat naar keuze. Ook wordt er een beschermlaag aangebracht en wordt de deur, portaal of pui voorzien van veiligheidsglas en stopverf. Als de deur klaar is krijgt u van ons een bericht en komen we het monteren in uw huis.

Op maat gemaakte stalen deuren - Stalendeurinhuis

STALEN PRODUCTEN

Ook voor stalen meubels en producten bent u bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een stalen trapleuning of op maat gemaakte kast. Niets is ons te gek en bijna alles is mogelijk! Alles wat we maken van staal kan gecombineerd worden met hout.

STALENDEURINHUIS IN BREDA

Wilt u meer weten over onze stalen deuren en producten? Neem contact met ons op of kom gezellig langs in onze showroom in Oosterhout, nabij Breda. Wij nemen de mogelijkheden graag met u door.

Offerte aanvragen

Stalen deuren door uw hele huis

De mogelijkheden met stalen deuren zijn eindeloos. Ze staan niet alleen prachtig in uw woonkamer, maar door uw hele huis! In de slaapkamer, badkamer, hal of het toilet, wij kunnen door uw hele huis heen stalen deuren plaatsen! Benieuwd wat voor moois wij allemaal al gemaakt hebben? Neem dan eens een kijkje in onze galerij. Voor persoonlijk advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een adviesgesprek.