STALENDEURINHUIS

STALEN DEUR OP MAAT

Wij zijn thuis in stalen deuren op maat maken. Wilt u een stalen schuifdeur, stalen vouwdeur, stalen scharnierdeur of stalen taatsdeur? Geef uw interieur een unieke look door een stalen deur op maat te laten maken door ons. Onze stalen deuren zijn altijd op maat en met de hand gemaakt. Onze persoonlijke service begint bij een kennismaking. U bent van harte welkom in onze showroom. Of wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij hebben geen standaard maten in ons assortiment. Wij kijken wat hierin mogelijk is en nemen de maten op. Onze vakman gaat aan de hand van uw wensen en afmetingen de basis voor het ontwerp maken. Als alle voorbereidingen zijn besproken, overleggen wij samen met u waar en wanneer de deur gemonteerd mag worden.

Stalen taatsdeur - op maat gemaakt

STALENDEURINHUIS

WAAROM KIEZEN VOOR EEN STALEN DEUR OP MAAT?

Onze stalen deuren op maat zijn aan beide zijden identiek. Hiermee krijgt u aan beide kanten een mooie deur te zien. Onze deuren hebben een extra slank uiterlijk. Dit zorgt voor een tof eindresultaat. De stalen deuren zijn geschikt voor intensief en langdurig gebruik. Geniet levenslang van jouw op maat gemaakte stalen deur! De softclose-technologie zorgt dat de deur altijd zacht sluit. De deur hard dichtgooien is dus niet meer mogelijk. Wij maken gebruiken van dubbel gelaagd veiligheidsglas. Dit is het hoogste kwaliteit veiligheidsglas (33.2). Door middel van een speciaal productieproces, van hoge verhitting en snelle afkoeling is het glas extra hard gemaakt. Stalendeurinhuis is specialist in gedetailleerde afwerking. Het geheel krijgt een poedercoating , dit geeft het strakke look. Een bijkomend voordeel is dat de deur binnenshuis een isolerend en geluidswerend effect heeft.

STALENDEURINHUIS

WAT VOOR STALEN DEUREN KUNNEN OP MAAT GEMAAKT WORDEN?

Al onze deuren worden op maat gemaakt. U heeft dus de keuze uit scharnierdeurentaatsdeuren en schuifdeuren

IN WELKE KLEUREN ZIJN DE DEUREN OP MAAT BESCHIKBAAR?

In principe is elke kleur beschikbaar. Wij kunnen alle kleuren stalen deuren voor u maken. De meest gebruikte kleuren zijn zwart, antraciet, grijs of wit.

WELKE SOORT DEUR IS GESCHIKT IN COMBINATIE MET VLOERVERWARMING?

Alle stalen deuren van Stalendeurinhuis zijn geschikt in combinatie met vloerverwarming. Wij hebben ervaringen met alle soorten vloeren. Afhankelijk van het type vloer (tegelvloer, houten vloer, laminaat) dient er minimaal 10 mm ruimte te zijn tussen de vloer en de stalen deur.

WELKE PERSOONLIJKE SERVICE BIEDEN WIJ VOOR HET MAKEN VAN EEN STALEN DEUR OP MAAT?

Uw wensen staan voorop. Wij gaan een passend ontwerp maken, afgestemd op uw wensen. Heeft u specifieke ideeën of voorbeelden? Dit mag u altijd aan ons doorgeven. Wij komen bij u thuis om de maten op te meten en kijken wat de mogelijkheden zijn. Elke soort deur, portaal of pui kunnen wij voor u op maat maken. Hierna gaan wij uw stalen deur op maat maken. U kunt zelf een keuze voor een handvat maken. Zodra uw stalen deur op maat is gemaakt, dan komen wij deze bij u plaatsen. Uiteraard doen wij dit op afspraak in overleg met u.

Offerte aanvragen

STALEN DEUR OP MAAT LATEN MAKEN IN BREDA

Wilt u een stalen deur op maat laten maken? Kies dan voor Stalendeurinhuis! U bent van harte welke in onze showroom in Oosterhout, nabij Breda. Onze specialisten staan u graag te woord en denken graag met u mee over de mogelijkheden! Stalendeurinhuis maakt naast deuren ook balustrades, trapleuningen en kasten van staal & hout. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.