STALENDEURINHUIS

STALEN SCHUIFDEUR OP MAAT GEMAAKT

Op zoek naar een industriële deur, maar heeft u beperkte ruimte voor een openslaande deur? Kies dan voor een stalen schuifdeur! U heeft de keuze uit verschillende railsystemen: met zichtbare loopwielen voor een landelijke uitstraling, of een modern cassette systeem. Stalen schuifdeuren zijn niet alleen indrukwekkend en stoer, maar ook praktisch en maken uw huis echt compleet.

  100% handgemaakt

  35 jaar ervaring

  Persoonlijk advies gratis

  Inmeten & montage gratis

  Scherp geprijsd

STALEN SCHUIFDEUR

WERKING STALEN SCHUIFDEUR

Wij maken de schuifdeuren op basis van 2 soorten types door gebruik van:

 • De Softclose treedt in werking wanneer de deur wordt opengedaan of dichtgedaan. Het laatste moment wordt de deur opgevangen en opent of sluit de deur zichzelf.

 • De klassieke methode: Hierbij worden Loopwielen op een bovenrail bevestigd waardoor deze een ouderwetse look krijgt. Dit is een duurzaam en robuust ophangsysteem.

 • De moderne methode: Hierbij rollen loopwagentjes intern in de rail, cassette. Dit is een slank en modern ophangsysteem.

   

Werking - Stalendeurinhuis

ENKELE STALEN SCHUIFDEUR

*Prijs is op offerteaanvraag

Afmetingen:
80/90 cm x 250/260 cm

*inclusief inmeten & montage

Deze prijs geldt voor het volgende:

 • Kleur poedercoating, zwart RAL9005
 • Helder glas 33.2 letselwerend
 • 1 afgewerkte zijde en 1 stopverf zijde

DUBBELE STALEN SCHUIFDEUR

*prijs is op offerteaanvraag

Afmetingen:
170/180 cm x 250/260 cm

*inclusief inmeten & montage

Deze prijs geldt voor het volgende:

 • Kleur poedercoating, zwart RAL9005
 • Helder glas 33.2 letselwerend
 • 1 afgewerkte zijde en 1 stopverf zijde

STALENDEURINHUIS

BESCHIKBARE MAATWERK OPTIES

Bij ons draait alles om de perfecte afmetingen, en we gaan zelfs verder: wij passen uw stalen deur tot op slechts 5 mm nauwkeurig aan, voor een naadloze integratie in uw, leef of werkruimte.

*Technische tekeningen zijn mogelijk indien gewenst.

Het openingsmechanisme voor schuifdeuren bestaat uit loopwielen (klassiek) die over de rails bewegen. De loopwielen zijn zichtbaar.

Het openingsmechanisme voor schuifdeuren bestaat uit loopwagens (modern) die in een cassette bewegen. De loopwagens zijn niet zichtbaar.

Breng jouw visie tot leven met onze stalen deuren, waar vlakverdeling een kunstvorm wordt. Geef je deur een uniek karakter door te kiezen uit een scala aan vlakverdelingen, zorgvuldig afgestemd op jouw persoonlijke stijl. Dezelfde stijl en lijnenspel kan ook worden doorgevoerd op uw:

– Deur
– Bovenlicht
– Zijlicht
– Balustrade
– Ombouw

Ontdek onze elegante deurbeslag-collectie, waar stijl en gebruiksgemak samenkomen. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen om niet alleen deuren te bedienen, maar ook om een vleugje klasse toe te voegen aan jouw ruimte.

– Handgrepen geheel naar wens van de klant.
– Opties tot slotwerk om de deur te kunnen afsluiten zijn mogelijk.

Wij hebben verschillende keuzes glas. Voornamelijk maken wij gebruik van letselwerend veiligheids-glas. Mocht dit kapot gaan dan blijft dit hangen in een folie waardoor er geen scherven naar beneden vallen. Daarnaast hebben wij de keuze uit verschillende soorten glas:

– Helder glas
– Mat (Melk) glas
– Getint (Gerookt) glas
– Spiegelglas (privacy) glas
– Figuur glas

Het glas kan op 2 soorten manieren geplaatst worden in uw deur, namelijk door middel van glasprofielen of stopverf, de verschillen zitten hem in het volgende:

Glasprofielen: Beide zijde worden afgewerkt door middel van stalen profielen die het glas op zijn plek houden. Hierdoor krijgt de deur een moderne uitstraling en oogt de deur hetzelfde zowel aan de voorkant als achterkant van de deur.

Stopverf: één kant van de deur heeft een afgewerkte zijde wat de deur een klassieke uitstraling geeft. Het glas wordt namelijk aan de voor of achterkant vastgezet door middel van stopverf. De stopverf wordt er met de hand ingestreken onder een hoek van 45°

Onze hoogwaardige poedercoating biedt niet alleen een verbluffende visuele impact, maar ook duurzaamheid en bescherming tegen de elementen. Uw stalen deur behoudt zijn pracht, zelfs bij dagelijks gebruik.

Kies uit een verfijnd scala aan kleuren die perfect passen bij uw interieur. Van tijdloos zwart tot moderne metallic tinten, elk pigment wordt zorgvuldig aangebracht voor een rijke, levendige afwerking.

*De meeste kleuren hebben een meerprijs buiten RAL9005 (zwart).

De schuifdeuren beschikken allen over soft-close systemen die de deur opvangen bij openen of sluiten. Het laatste stukje wordt deze afgeremd en sluit de schuifdeur geheel uit zichzelf.

Het mooiste voor een schuifdeur is uiteraard als het kozijn is verwijderd en de muren mooi zijn afgewerkt. Wij kunnen ook schuifdeuren plaatsen die vlak voor een bestaand kozijn schuiven. Wij houden slechts een maximale plint-dikte aan van 10 mm afstand tussen de muur en de schuifdeur aan.

Laat natuurlijk licht binnen en verrijk je ruimte met onze deuren, voorzien van zijlichten en bovenlichten. Een harmonieus samenspel van design en licht dat elke deur omtovert tot een uitnodigend kunstwerk. Het gaat niet alleen om een entree; het is een subtiele verklaring van elegantie en slim ontworpen ruimte. Ontdek de deuren die de barrières tussen binnen en buiten vervagen, en jouw leefruimte omzetten in een heldere, stijlvolle oase.

Stalen deur op maat

SCHUIFDEUR MET LOOPWIELEN

Stap binnen in modern comfort met onze schuifdeur op loopwielen –
Dé perfecte oplossing voor ruimtes waar traditionele deuren tekortschieten. Met geïntegreerde loopwielen glijdt deze deur soepel over een rail. Dit type schuifdeur is ontworpen om kostbare ruimte te besparen. Ideaal voor compacte ruimtes of plekken waar een openingshoek niet haalbaar is.

De schuifdeur op loopwielen straalt niet alleen praktisch gebruik uit maar ook een hedendaags design. Personaliseer uw entree met diverse stijlen, materialen en afwerkingen waardoor uw deur een naadloze aanvulling wordt op uw interieur. Ervaar het gemak en de stijlvolle functionaliteit van ruimteoptimalisatie met deze innovatieve deuroplossing. Verrijk uw leefruimte met het klassieke ontwerp en gebruiksgemak.

Schuifdeur-systeem - Loopwielen

SCHUIFDEUR MET LOOPWAGENS

Ontdek pure elegantie met onze schuifdeur in rails methode, geavanceerde interne loopwagentjes waarvan wieltjes zorgen voor een moeiteloze beweging. In tegenstelling tot klassieke systemen bewegen deze wieltjes discreet in de rail, waardoor een strakke uitstraling ontstaat zonder in te boeten aan visuele aantrekkingskracht.

Deze vernieuwende benadering van schuifdeur ontwerp maximaliseert niet alleen de beschikbare ruimte, maar biedt ook een eigentijdse look.
De interne wieltjes zorgen voor een geruisloze werking en een vloeiende beweging, waardoor de deur met gemak opent en sluit.

Kies voor naadloze integratie in uw interieur en omarm de perfecte balans tussen functionaliteit en finesse met onze schuifdeur op rails. Verkrijgbaar in diverse hoogwaardige materialen en afwerkingen, past deze deur perfect bij verschillende stijlen en voorkeuren. Upgrade uw leefruimte met deze moderne deuroplossing.

Schuifdeur-systeem - Loopwagens

SCHUIFDEUR VOOR EEN BESTAAND KOZIJN

Hierbij valt de stalen schuifdeur voor de muur nagenoeg een de dikte van de plint. Hierdoor is de rand van de deur net wat overlappend voor de deursponning waardoor er geen randen of kieren te zien zijn.

Schuifdeur-systeem - Loopwagens

SCHUIFDEUREN ZONDER KOZIJN

Hierbij valt de stalen schuifdeur voor het kozijn, hierdoor is de rand van de deur net wat overlappend voor de deursponning. Hierdoor er geen randen of kieren te zien zijn.

Schuifdeur-systeem - Loopwagens
Handgemaakte stalen schuifdeur

STALEN SCHUIFDEUR

TOEPASSING

Voor de toepassing van een schuifdeur-systeem moet men er altijd van uitgaan, er een dubbele ruimte nodig is van de deurbreedte om de deur volledig te kunnen openen. Een schuifdeur neemt geen extra zit/woonruimte ruimte in beslag. Dit komt doordat de schuifdeur namelijk langs de muurzijde schuift, wat weer ruimte besparend is.

OPBOUW

Wij werken met een hangend deur principe waardoor de vloer intact blijft. De geleider van de schuifdeur zit aan de wand of in de vloer bevestigd. In goed overleg met de klant wordt de geleider verlijmd, geplakt of geschroefd.

Op maat gemaakte schuifdeur
Op maat gemaakte stalen deur - voorbeeld 1
Op maat gemaakte stalen deur - voorbeeld 2
Op maat gemaakte stalen deur - voorbeeld 3
Op maat gemaakte stalen deur - voorbeeld 4
Op maat gemaakte stalen deur - voorbeeld 5
Op maat gemaakte stalen deur - voorbeeld 6

OFFERTE AANVRAGEN

HANDGEMAAKTE STALEN DEUREN DOOR UW HELE HUIS

Stalen deuren bieden een onbeperkte reeks mogelijkheden en zijn niet alleen een visuele aanwinst voor je woonkamer, maar passen perfect in elke ruimte van je huis! Of het nu de slaapkamer, badkamer, hal of het toilet is, wij plaatsen stalen deuren doorheen jouw hele huis. Wil je ontdekken wat voor prachtige projecten we al hebben gerealiseerd? Neem dan een kijkje in onze galerij. Voor persoonlijk advies op maat, staan we klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek. Neem gerust contact met ons op.