STALENDEURINHUIS

STALEN SCHUIFDEUR BREDA

 

Bent u op zoek naar een mooie eyecatcher voor uw woning, maar heeft u beperkte ruimte? Dan is een stalen schuifdeur dé oplossing voor u! Stalendeurinhuis is gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van stalen schuifdeuren. Onze showroom is gelegen in Oosterhout, nabij Breda.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een stalen schuifdeur? Wij vertellen u er graag meer over!

Stalen schuifdeur - op maat gemaakt

WAT IS EEN STALEN SCHUIFDEUR

Waar een stalen schuifdeur voorheen alleen voorkwam in een industriële omgeving, wordt deze tegenwoordig in veelvoud binnenshuis gebruikt. Zo is het mogelijk om de deur tussen uw kamer en suite te vervangen door een stalen schuifdeur, maar ook de deur van bijvoorbeeld de hal naar de woonkamer of keuken. Een stalen schuifdeur is een praktische én stylische oplossing voor oppervlakten met weinig ruimte.

 

OPTIES STALEN SCHUIFDEUR

Stalendeurinhuis werkt met verschillende railsystemen voor de stalen schuifdeur. Bij de eerste optie zijn de loopwielen boven op een rail bevestigd waardoor deze een ouderwetse look krijgt. Dit noemen wij een duurzaam en robuust ophangsysteem. Bij de tweede optie rollen de wieltjes in de rail die verwerkt is in een slank en modern ophangsysteem.

Alle stalen schuifdeuren zijn voorzien van een softclose syteem. Dit zorgt ervoor dat wanneer de deur wordt dichtgegooid, deze op het laatste moment rustig dicht gaat.

 

Stalen schuifdeur - op maat gemaakt

VEILIGHEIDSGLAS

Bij de stalen schuifdeur maken wij gebruik van veiligheidsglas, ook wel letselwerende beglazing genoemd. Dit houdt in dat wanneer het glas breekt, de glasscherven in het folie vast blijven zitten. Op deze manier raakt niemand gewond wanneer het glas beschadigd is.

Het veiligheidsglas is in verschillende uitstralingen verkrijgbaar, waardoor het altijd past bij uw interieur en wensen. Zo kunt u kiezen voor transparant glas of licht doorlatend glas.

 

Stalen schuifdeur - op maat gemaakt

STALENDEURINHUIS NABIJ BREDA

Bent u geïnspireerd of heeft u vragen over de mogelijkheden van een stalen schuifdeur? Wij van stalendeurinhuis helpen u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen door te spreken of kom langs in de showroom in Oosterhout, nabij Breda.

 

Offerte aanvragen

Stalen deuren door uw hele huis

De mogelijkheden met stalen deuren zijn eindeloos. Ze staan niet alleen prachtig in uw woonkamer, maar door uw hele huis! In de slaapkamer, badkamer, hal of het toilet, wij kunnen door uw hele huis heen stalen deuren plaatsen! Benieuwd wat voor moois wij allemaal al gemaakt hebben? Neem dan eens een kijkje in onze galerij. Voor persoonlijk advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een adviesgesprek.