STALENDEURINHUIS

DE INTERIEURTREND VAN 2024 | STALEN DEUREN

We kunnen weer uitkijken naar de interieurtrends van 2024. Het afgelopen jaar is het ongetwijfeld de meesten van jullie al opgevallen: in veel interieurs kwam de stalen deur voorbij. Stalen deuren met een industriële look waren erg populair, maar blijft dat in 2024 ook zo? Stalendeurinhuis vertelt u graag meer over de trends van het komende jaar!

 

  100% handgemaakt

  35 jaar ervaring

  Persoonlijk advies gratis

  Inmeten & montage gratis

  Scherp geprijsd

STIJLVOL EN PRAKTISCH

We zien dat gemak steeds hoger op het lijstje komt te staan als het gaat om interieur. Daar is de stalen schuifdeur de perfecte type deur voor. Stijlvol, maar toch praktisch. Stalendeurinhuis werkt met een hangend deur systeem. Zo blijft de vloer intact en raakt hij ook niet beschadigd.

WITTE STALEN DEUREN

Momenteel is zwart dé kleur. Zwarte scharnieren, zwarte sloten en zwarte klinken: alles wat je ziet is zwart. In 2024 zal wit vaker terrein gaan winnen en verschijnen de witte stalen deuren in steeds meer huiskamers. Een witte deur is niet alleen mooi, maar zorgt ook voor een fris, licht en ruimtelijk effect. Wij leveren in 2024 ook witte stalen, scharnierdeuren, taatsdeuren en schuifdeuren.

NATUURLIJKE INDELING

Naast de kleur en het type stalen deur, is ook de vakverdeling erg belangrijk. Het kan de deur maken of breken. In 2024 verwachten we dat ronde en organische vakverdelingen populair gaan worden. Ronde vormen zorgen voor een dynamisch effect. De uitstraling van de deur wordt uniek en dat is wat veel mensen willen in hun interieur.

Witte stalen deuren - Stalendeurinhuis

VOORDELEN VAN STALEN DEUREN

Het is duidelijk: ook in 2024 blijft de stalen deur ongekend populair.
Dat komt niet alleen doordat het trendy is, een stalen deur heeft ook veel voordelen:

Ten eerste zijn stalen deuren erg makkelijk te onderhouden. De stalen deuren van Stalendeurinhuis zijn zo goed als onderhoudsvrij. Het enige wat u hoeft te doen, is de deuren stofvrij te houden. Dit kunt u het beste doen met een microvezel doek.

Een stalen deur zorgt voor een klassieke uitstraling in een modern jasje. Dat maakt het makkelijker om uw huis verder af te stylen. We kunnen wel stellen dat een stalen deur vrijwel in ieder huis tot zijn recht komt.

Wilt u meer licht in uw kamer? Overweeg dan zeker een stalen deur.
Een stalen deur met glas creëert erg veel licht. Door het glasgebruik kun je de kamer verder doorkijken, wat een ruimtelijk gevoel geeft.

Stalen schuifdeuren - Stalendeurinhuis

DE INTERIEURTREND VAN 2024 | STALEN ACCESSOIRES OP MAAT

Welkom in het tijdperk van persoonlijke expressie en unieke interieurs! In 2024 zien we een opkomende trend in op maat gemaakte interieuraccessoires, waarbij stalen spiegels, bijzettafels, kapstokken en meer de hoofdrol spelen.

Met een groeiende behoefte aan individualiteit en originaliteit, kiezen steeds meer mensen ervoor om hun leefruimtes te transformeren met op maat gemaakte stalen meubelstukken. Deze trend gaat verder dan standaardontwerpen en biedt een geheel nieuwe dimensie van esthetiek en functionaliteit.

Stalen spiegels worden niet alleen gezien als functionele objecten, maar ook als artistieke statementstukken die de ruimte verrijken met hun unieke vormen en afwerkingen. Bijzettafels en kapstokken worden op maat gemaakt om perfect te passen bij de stijl en indeling van elke ruimte, waardoor een harmonieus geheel ontstaat.

De trend van op maat gemaakte interieuraccessoires biedt een scala aan mogelijkheden voor creativiteit en individualiteit. Of het nu gaat om minimalistische ontwerpen met strakke lijnen of om gedurfde en uitgesproken stukken met opvallende details, er is voor elk wat wils.

Dus, als je op zoek bent naar een manier om je huis te laten opvallen in 2024, overweeg dan om te investeren in op maat gemaakte stalen interieuraccessoires. Maak een statement en creëer een ruimte die helemaal van jou is!

Stalen taatsdeuren - Stalendeurinhuis

WIJ VERVULLEN UW WENSEN

Wilt ook mee gaan met de interieurtrend van 2024? Neem dan contact op met Stalendeurinhuis. Wij kunnen voor u de perfecte stalen deur op maat leveren. Wij kijken graag samen met u naar een passend ontwerp dat geschikt is voor uw interieur. Bekijk ook onze andere berichten over stalen deuren in verschillende kleuren over koperen, champagne kleurige deuren of witte deuren in de kleur RAL9010.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

OFFERTE AANVRAGEN

HANDGEMAAKTE STALEN DEUREN DOOR UW HELE HUIS

Stalen deuren bieden een onbeperkte reeks mogelijkheden en zijn niet alleen een visuele aanwinst voor je woonkamer, maar passen perfect in elke ruimte van je huis! Of het nu de slaapkamer, badkamer, hal of het toilet is, wij plaatsen stalen deuren doorheen jouw hele huis. Wil je ontdekken wat voor prachtige projecten we al hebben gerealiseerd? Neem dan een kijkje in onze galerij. Voor persoonlijk advies op maat, staan we klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek. Neem gerust contact met ons op.